mandag 28. mars 2016

Norsjø fiskestang

Ferskvann eller saltvann, haspel eller flue. Vi har fiskeutstyret du trenger! Beste Priser Med Handlesmart! Hører du sjøen kalle på deg?


Fisking er for mange godt for sjelen, og hvis du i tillegg får fisk, har du sikret deg et sunt måltid rett fra naturen. This video is unavailable. Pent brukt NORSJØ tohands fiskestang.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Sølvkroken har laget fiskeutstyr siden oldefar var liten. Jeg lurer på å kjøpe en fiskestang fra Europris, den heter Norsjø , og er 270cm lang, og inkl snelle.


Grunnen til at jeg vurdere det, er for økonomien er litt knepen nå, og ønsker å legge av å spare penger til en skikkelig pakke. Men jeg lurer jo på, om det er bortkastet penger, eller ikke. Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Slik utførte vi testen.


Se vårt store utvalg og gode priser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Guideline Pro flueboks er kraftige, støtsikre og funksjonelle bokser, tar både krok og tuber. Plastmaterialet er transparent og har skikkelige hengsler. Liste over de beste nettbutikkene for kjøp av fiskeutstyr i alle kategorier.


Listen oppdateres med nye nettbutikker jevnlig. Vansjø gir store muligheter for å få napp. Her finnes abbor, gjedde, gjørs m. Er du ute etter større ørret er høsten særlig interessant: Storørreten fra Seljordsvatnet slipper seg nemlig ned i elva vår og høst.


Norsjø fiskestang

Det går også opp noen storørreter fra Norsjø. Herrfoss litt nedenfor Seljordsvatnet er en interessant fiskeplass. Her er det dessuten nok av tilbud for dem som ikke fisker. Fiskestang - Shimano Combo Catana - Teleskopstang med Snelle.


Siste helgen i Mai blir det arrangert Trolling konkurranse på Norsjø i Telemark. Alle kan delta, det eneste man trenger er båt og fiskestang. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.


Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg