onsdag 30. mars 2016

Tyrilin tjæredekkbeis

Dette produktet gir anledning til en lys farge på tidligere tjærebeisede vegger. Produktet er dekkende. Vanlige beiser tørker fra en dag til en annen. Nytt tre behandles før eller umiddelbart etter oppsetting. Underlaget må være is og rimfritt.


Basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer. Tjæremengden er nøye tilpasset slik at den ikke skal forvitre og falme. Dette gir en helt spesiell lød og et spesielt fargespill. Tjæredekkbeis eller tjærebeis trenger ikke forbehandling, nei, så vidt jeg vet. Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker.


Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Men skal du beise uten tjære, er alternativene færre, om du ønsker å gå rett på uten forbehandling. Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Hver eneste farge i vårt fargekart finnes også i fjellet, i bergarter, planter, mosekledde knauser og.


På andre høres det helt problemfritt ut Blir veldig i tvil om hvem man skal tro på. Spørsmålet jeg ikke kom på før jeg kom hjem var: Kan man bruke beis med tjære utenpå annen beis (uten tjære)? Jeg har satt opp hytte for år siden i et vindhardt høyfjell med liggende villmarkspanel. Denne er behandlet men tyrilin tjærebeis. Bordene ble beiset før det ble kappet til og spikret opp.


Det tørker ikke så raskt og bør nok tørke noen dager før de håndteres. Siden ble det påført et strøk til med samme beis. Så mange fine steder, så mange fine hytter. Farger interiør balansert samspill fargerike sofaer.


På alt nytt og ubehandlet treverk anbefales primært oljebasert grunning. Grunningsoljer finnes i vanntynnbare og oljebaserte utgaver som for eksempel Visir fra Jotun. TYRILIN TJÆREDEKKBEIS. Teknisk datablad (Norwegian) HMS datablad (Norwegian) FDV datablad (Norwegian) UNIPROFF AKRYL 07.


Du kan velge mellom ferdigfarger, fra lys til helt mørk i beis serien og farger fra naturens eget fargekart i dekkbeisserien. Vinduer flyttes tilsvarende ut i yttervegg. Påforing for ekstra isolasjon på taket. Vi lanserte produktet etter en hel del henvendelser fra forbrukere som har brukt tjærebeis x antall ganger og fått en mørk fasade, en fasade de ønsket å lysne.


Da kan man legge på en lysere dekkende tjæredekkbeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg