onsdag 16. mars 2016

Panel maxbo

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Generelt anbefaler vi liggende panel når du vil gi inntrykk av at rommet har større gulvareal.


Panel maxbo

Kjøp på nett eller i butikk. Maxbo har panel i standard høyde på meter. Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte.


De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. De fleste profiler leveres i gran og furu. Slettpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate. Panelen kan monteres stående eller liggenge.


Godt egnet til å bruke i flere dimensjoner som blandes ved montasje. Egner seg godt både til vegger og tak. Bjertnæs malt panel er å betrakte som et grunnet produkt.


Her kan du se Maxbo sitt utvalg av innvendig panel. Fuktigheten i norske boliger varierer med årstidene, og panelet vil derfor krympe og svelle i takt med luftfuktigheten. Sørg for at bordene ligger rett, så de ikke bøyer seg under akklimatiseringen, tipser han.


Panel maxbo

Enkel panel med skrå skyggeprofil. Det er en stilren og tidløs panelprofil med lange tradisjoner. De rene, rette linjene i panelet gir veggene et rolig og enkelt preg. Skygge skrå panel kler veggene like fint i et helt moderne kjøkken med stål og glass, som i en romantisk stue med gammeldags kamin.


Mønsteret er også mye brukt som takpanel. Nå er alt innholdet flyttet til for å være tilgjengelig i den kanalen forbrukerne oppsøker først. Spiker passer best til de fleste sammenføyninger av heltre, som reisverk eller panel , sier Svein Erik Breili hos Maxbo. Gå til kolleksjon Smartpanel Color.


Panel maxbo

Han mener det er best å slå spiker i panel inn med hammer, fordi spikerpistol lager merker og ofte slår spikerne for langt inn, slik at fukt. Disse rabatteres med og det vil i tillegg bli rabatter på interiør maling fra Harmoni. Panel tilfører naturlige materialer til hjemmet ditt, gir særpreg og et godt innemiljø. Veggpanel passer både til mo.


MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Maxbo -eksperten tror vi vil se mye av de nye nøytralene i norske hjem fremover. Vi ser allerede nå at folk begynner å kikke på de nye beige- og gråtonene, som Soft Touch og Comfort Grey, sier hun.


Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg