tirsdag 22. mars 2016

Hvit spraylakk

Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Våre mest benyttede Scotch-Brite pads for generell rengjøring og finish av de fleste flater. Også for sliping mellom lakk- og malingsstrøk og nedmatting.


Quick spray er en emaljelakk til bruk som dekkstrøk på jern, metall, hardplast og tre.

Decomax hvit og matt spraylakk fra Nordsjö anvendes på metall og trekverk. Nordsjø decomax spraylakk hvit matt 400ml. En ren og nøytral hvittone. Det må man tenke på dersom man ønsker seg Klassisk Hvit , men har ferdigmalte detaljer i fargen Bomull, - som industrien bruker som sin hvite farge. Med lakk kan du gi metall, tre eller plast et nytt og fresh utseende.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. KEEN 2XL Akryl spraylakk , Hvit SilkeMatt 400ml Akryl spraylakk for interiør og eksteriør med overlegen dekkevne. Meget godt egnet til gjør-det-selv prosjekt ved oppussing og fornying.

Spray en sykkel, gressklipper, postkasse, vase, bilderamme m. Acrylbasert lakk gir deg den beste kvaliteten og fargelikheten. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Kan brukes på alle kjente grunninger, fyllstoffer og lakktyper. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv. Kjøp Lakk og farge til bilen.


Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit , rød og sølv.


Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. En alkyd emaljelakk som gir en blank. Universallakk Quick Spray er sprayen for store og små prosjekter!


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.

Industrilakk er en profesjonell rusthindrende spraylakk til vedlikehold og reparasjon av små og store lakkskader. Den har meget høy pigmenttetthet og kommer i RAL-farger som matcher typiske industrimaskiner fra f. JCB, John Deer, New Hollan Deutz-Fahr, Caterpillar og Ford. Rally-spray i farge Hvit blank, spraylakk. Har en sterk overflatefinish og er derfor velegnet til detaljer på bilen eller båten.


Epost: Passord: Logg inn Registrer deg her Glemt passord. Motor maling og Praimer ( spraylakk ) Her er et lite utvalg av våre produkter, se i rekvisitakatalogen for alle produkter. For å finne prisen på produkter du finner i rekvisitakatalogen, skriv inn varenummeret i søkefeltet (oppe til høyre). Velkommen til Mitt Biltema.


Spraylakk etter fargekode - Spraymax. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. QUICK BENGALACK UNIVERSAL NRHVIT 25L Se alt fra QUICK. Selges ikke fra nettlager.


En svak gulaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg