fredag 25. mars 2016

Butinox 3 i 1 erfaring

Finn laveste nettpris her. En vanntynnbar og løsemiddelfri akrylmaling til innvendig bruk. En - i-kvalitet som kan brukes på slettvegg, panel eller lister.


BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det - i-1. Kjøpte maling med års garanti på farge og glans for å slippe jobben med å male hvert 5-år. Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom. Er det noen grunn til at du vil bruke dekkbeis og ikke vanlig beis? Har brukt både jotun og butinox dekkbeis, begge i en slags rødfarge.


Synes at sydveggen ble fort matt og begynte å kritte veldig tidlig. Vanlig beis har jeg ikke noen erfaring me men noen kollegaer mente det ikke var samme problemet med den. Har god erfaring med butinox futura.


Malte hele huset med den i fjor, fin å jobbe med og dekker godt. Malte et rekkverk året før med vanlig drygolin, synes futuraen var bedre. Jeg har malt mye med frisk fra infra.


Det holder med to strøk og lukter minimalt. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Butinox Terrassebeis kan blandes i mange lekre farger. På de neste sidene presenteres av våre flotteste farger. Beisen er enkel å påføre.


Testet ved 23°C Skap en hyggelig atmosfære på terrassen! Den nye resepten tåler regn etter ca. Butinox Futura Dør og Vindusmaling gir et elegant og halvblankt utseende med flott finish. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov.


Jernvitriol kg 16- per stk Kjøp. Folksam fraråder kjøp. Ser man kun på funksjon, består produkter testen, noe som er en vesentlig kvalitetsforbedring sammenliknet med tidligere tester. BUTINOX Interiør Sperrende Maling Grunning og toppstrøk i ett.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Ved nødvendig vask må pH-verdien ikke overstige pH 5. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil år. Dette er mye av grunnen til at Butinox er best i test.


Vi hadde planer om å male med Jotun Sense,. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg,. Drygolin oljemaling hvit liter Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg