fredag 4. mars 2016

Aluminiumspersienner

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn aluminiumspersienner nå på Kensaq. Viser alle resultater. De gir svært effektiv solskjerming, og de er dekorative.


Aluminiumspersienner er velkjente i de fleste hjem.

I vårt varesortiment vil du alltid finne en farge som står i stil med interiørtrendene. Det anbefales at høyden på persiennen justeres etter høyden på vinduet slik at ikke underlisten blir liggende i vinduskarmen ved innvendig montering. Rengjøring av persienner. Som regel vil det være tilstrekkelig å tørke støv med en persiennekost eller gå over med en lett, fuktet klut.


Persiennene tåler også bruk av støvsuger, på lav styrke. Skreddersydde persienner. Vi har et bredt utvalg persienner for at du skal kunne finne en som dekker dine behov og ønsker.


Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.

Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn. Kontroller sollys og innsyn med våre innvendige trepersienner og aluminiumspersienner. Våre persienner leveres på mål og skreddersys etter ditt valg.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Våre aluminiumspersienner er produsert i brennlakkert aluminium som gir en UV-bestandig overflate som ikke blekner i solen. Høy teknisk kvalitet.


Dekorative design og mønstre. Er du på let etter en elegant utstråling: velg da for en subtil lamellbredde. Vil du eksperimentere litt mer med interiøret ditt kan du gå for de robuste mm lamellene.


Anonym bruker skrev: Bytt ut jogging med spinning, så er jeg helt enig i begge punktene. Elsket jogging før, kunne jogge i timesvis i naturen, men. De bidrar til et godt innemiljø fordi du kan vinkle lamellene etter hvor mye lys du vil ha inn i rommet. Aliminiumspersienner kommer i flere farger og med både blank og matt finish.


Base producerer gardiner til en pris, hvor alle kan være med. Når du køber persienner fra Base, produceres de i dine mål, og du kan vælge mellem mange farve- og justeringsmuligheder.

BASE laver almindelige aluminiumspersienner. EN ENKEL BEHOVSANALYSE For å finne den optimale løsningen for dine behov, starter vi besøket hjemme hos deg med en gjennomgang av dette skjemaet. Træpersienner eller aluminiumspersienner ? Der er ingen tvivl om, at persienner af aluminium er de mest udbredte herhjemme. Det skyldes nok flere faktorer, men den afgørende er uden tvivl prisen, som er overraskende lav. Mange forskjelllige farger.


Innovativ formgivning. Minimalt lysinnslipp. En aluminiumspersienne er en fleksibel afskærmning, bruges i vinduer hvor du dagligt skærmer af og åbner op.


Solskjerming skal først og fremst skjerme for solen og regulere innstråling, men solskjerming kan også bidra til å spare energi. I prisen er inkluderet professionel rådgivning samt en miljøvenlig special-rensning af Deres persienner. Kørsel, montage og reparation kan tilkøbes efter ønske.


Selger stk aluminiumspersienner 110cm hbo 150kr PR stk. Kjøpt på Royal i Haugesund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg