onsdag 9. mars 2016

Sofabord 80x80 cm

Moderne sofabord i god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi hjelper deg med å finne sofabordet som passer deg. Vi har varehus over hele Norge.


Sofabord 80x80 cm

Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Må byttes ut etter måneder.


Sofabord 80x80 cm

Bordet trekker til seg alt og er umulig å få rent. Får flekker av det meste. Måtte kjøpe nytt bord etter måneder. Understell i svart metall og en massiv bordplate av teak.


En robust serie med sofabord og sidebord. Bordene med betongimitasjon og svarte metallben, gir et tøft og ungdommelig utseende. Hertog sidebord 80xcm. Kvadratisk sofabord i oljet eik. Bordplaten har hull som håndtak på to sider.


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Kjøp sofabord 80xhos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sofabord 80x80 cm

Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Registrer deg på nyhetsbrev. Vennligst fyll i e-postadressen din. Sofabord til lave priser.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg. Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue.


Sofabord 80x80 cm

Handle enkelt online hos Ellos. Et stuebord er et viktig møbel som både skal være elegant og praktisk. Hos Møbelringen finner du salongbord i alle former. Hva med et elegant marmorbord?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg