tirsdag 22. mars 2016

Grå beige farge

Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Denne fargen er en utrolig vakker gråbeige farge og kan beskrives for dempet beige , stilren beige , sober gråbeige, varm Greyish eller hvorfor ikke Greyish beige. Kjært barn har mange navn pleier man å si. Beige fargen ga gangen en ny karakter hjemme hos Daniella, og nettopp gangen er rommet som trenger tøffe materialer.


Fargen greige er verken helt grå eller helt beige , men er perfekt harmoni midt i mellom.

En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer med denne “nye” fargen. Jeg vil ha en mellom mørk farge som passer godt til hvite lister og tak, samt. I mange år har vi sverget til det beige , og de gode brunbeige nyansene. Dempet Jord er en farge du garantert vil falle for.


Smartpanel V-fas bord er en tidløs panel med bord per plate. En varm gråbrun farge det er godt å leve med. Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge.

Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat. Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt.


Denne fargen er en spennende nyanse, fordi den er varm og behagelig, og kan være både elegant og koselig, forklarer fargeeksperten. Greige gir et varmere uttrykk enn grått , men kjøligere enn beige. Kort forklart, har den de beste egenskapene til både grått og beige. Du får grå sin eleganse, og beige sin varme. Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge , og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosa.


Fargen står fint til andre toner med en klar rød undertone, som f. Skagen – en rødaktig gråbeige tone. Vil kunne oppleves som både grå og beige i fargen avhengig av belysning. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Hvite, grå og beige farger.


Nedtonet, vakkert og sobert. Hvitt, grått og beige er perfekte basisfarger i et hjem.

Her har vi plukket ut varianter av disse tre basene, fra lyseste Kokos til mørkeste Lavastrand. Det er nok en grunn til at mange velger seg disse type farger når de velger seg en farge til hjemmet sitt. Mange synes det er vanskelig å velge farge , og er redde for å velge feil. Da er en enkel utvei å bruke grått , eller beige , eller greige som basis.


Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue, kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger.


En dempet beige tone. Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner. Venninne av meg har grå vegg og beige sofa, det passer fint. Men det kommer vel gjerne litt an på hvilken gråfarge og hvilken beigefarge?


Ser noen her mener det er nitrist, og det er selvsagt helt greit for vi liker forskjellige ting, men jeg er litt som ts: Kjedelige farger på de store tingene man bytter ut sjeldent og så spriter jeg det heller opp med fargerikt tilbehør. Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder hos Fargerike mener at en vanlig tabbe er å velge for få farger når man innreder. Mange velger bare to farger , for eksempel hvitt og beige , noe som kan gi et enkelt uttrykk uten dybde og personlighet. Gå heller ikke i den fellen at du velger samme farge som naboen.


Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Kirsten. Hun mener det er lettere å male enn å bytte møbler. Mal derfor veggene i en nyanse som passer hos deg.


Når du har et miljø i grått og beige , vil en klatt med gult live opp. En vase, lampe eller stol, for eksempel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg