fredag 4. mars 2016

Halvor bakke lyslykt

Christiania Glasmagasin - Se utvalget her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Halvor bakke lyslykt

Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler. Hullene slipper lyset gjennom og gir en vakker effekt når lyktene tennes. Mønsteret i lyktene kaster fine skygger fra telysene, og lyktene er like dekorative hver for seg som samlet i gruppe. Leveres i en flott gaveeske. Vedlikehold: Tørk overflaten med en lett fuktig klut for å rengjøre.


Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og holder terrassen ryddig gjennom hele høsten og vinteren. Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor.


Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Her er det mye snask! Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute. Nydelige lyslykter, flotte lanterner, batterilys, lysfat og galante lysestaker.


Halvor bakke lyslykt

Bli inspirert av det fine utvalget! Mål: H:21cm Ø:15cm Farge: Bronse. He has developed interior collections, furniture collections, created colour schemes, wallpapers and designed flooring.


Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet og setter preg på produktene han designer. Stort dekorsortiment.


Halvor bakke lyslykt

Dekorer med detaljer fra Jotex. Bestillingstid: Bestilles – Ca uker. Fraktfritt for kjøp over 1. Tilbud NOK 30Førpris: NOK 37Rabatt- inkl. Lekker lykt til å henge på veggen.


Putetrekk i jeansblå fløyel med kant. Fugler er forskjellige så det vil fargene på fjærene. Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert.


Halvor bakke lyslykt

Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg