fredag 11. mars 2016

Spisestue design

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue , soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler. Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser på våre spisestuebord og spisegrupper, samt supplementere med ileggsplater slik du får plass til alle de du inviterer. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue.


Spisestue design

Enten du trenger langbord til spisestue , et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Taklamper til spisestuen. God og ikke minst riktig belysning er viktig i alle rom.


Det er ofte en fordel å gå for flere ulike lyskilder i samme rom. Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her!


Did you know that New Scandinavian Design is a tribute to Scandinavian heritage told through crafted details and natural, sustainable materials? Du kan enkelt velge det som passer inn i din personlige stil uten at det går utover design og komfort. Her finner du en rekke spisebord i blant annet eik og metall, som kan kombineres spisestuestoler i metal, tre eller kordfløyel. Hvis du synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er en spisegruppe løsningen. Settene våre er satt sammen for å skape et helhetlig design.


Med spisegrupper får du en gjennomført look til en billigere penge enn å kjøpe møblene individuelt. Stilfulle og funksjonelle spisebord fra BoConcept. Vi tilbyr både store og små spisegrupper. Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger. Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider for både hverdagslige og større anledninger.


Spisestuemøblene setter gjerne et ekstra trivelig preg på stemningen og bidrar til gode stunder og minner. La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Her får du hele skalaen – fra praktiske stablestoler til luksuriøse.


Da er det avgjørende at du sitter godt og kan slappe av i din nye spisestue. Trenger noe som kan brukes til begge anledninger? Da kan et bord med ileggsplater være det rette valget.


Spisestue design

Spisestuen er en viktig del av ditt hjem, det er også en veldig sentral del. Møbler fra Stressless er kjent for sin gode funksjonalitet, utsøkte kvalitet, enestående komfort og sitt skandinaviske designuttrykk. Alt dette har vi tatt med oss videre til spisestuen.


Vi har lagt vekt på komfort og design. Et av de viktigste valgene for en spisestue , som også gjenspeiler designet i resten av stuen, er spisebordet. En unikt og spennende innredet spisestue starter ofte med spisebordet, for å kompletteres med spesielle spisestuestoler.


Spisestue design

Det finnes mange muligheter som gjør at din spisestue blir spesielt spennende for dine gjester. De fleste ønsker å ha en spisestue , enten i et eget rom, eller som en del av stuen. En spisestue tar som oftest en del plass i rommet og vil derfor være en viktig del av ditt hjems design. Ofte er det her man underholder gjester, og de vil derfor legge merke til hjemmets særpreg i forhold til ditt valg av spisestue. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.


Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Møbel- Design er Kongsbergs største møbel- og interiørbutikk! Du kan velge spisestuestoler i et klassisk design som passer fint med et tilhørende spisebord. Eller du kan være leken og mikse bord og stoler i ulike stiler, farger og materialer.


Kjøper du spisebord og stoler hver for seg kan du skape ditt eget personlige preg i hjemmet. Kun fantasien setter grenser for spiseplassens uttrykk. Nå er jo naturen på full vei tilbake – i den anledning vil jeg vise dere fire stoler som ikke tømmer lommeboka fullstendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg