onsdag 23. mars 2016

Lag ditt eget treningsprogram

Lag ditt eget treningsprogram – del Liker du å ta hardt i – eller ekstra hardt? I dette treningsprogrammet for du to varianter av hver øvelse, slik at du selv kan bestemme nivået og lage ditt eget program. Nå har vi sett på alle treningsprinsippene som er viktige for å få en forståelse av oppbygningen av et treningsprogram. Disse er viktige å alltid ha i bakhodet når man trener og setter opp et program.


Vi har også sett på hvilke bevegelser som er vanlige å ha med i treningsprogram. Hvilke er de viktigste faktorene å ta hensyn til når du lager et treningsprogram til deg selv eller andre? Som medlem hos oss får du et helt eget tilpasset treningsprogram fra oss, bare send oss en e-post om du ikke har fått enda! Du får en utskriftsvennlig PDF med DITT tilpassede treningsprogram (du får svare på noen spørsmål fra oss først).


Men du kan også sette opp ditt eget treningsprogram. Du begynner med å vurdere dine egne omstendigheter og setter deg noen mål. Hva slags kroppstype har jeg? Hvor mange ganger i uka kan jeg trene?


Dette er spørsmål du må stille deg selv, før du kan begynne å lage ditt eget treningsprogram. Det finnes mange gode ferdige treningsprogrammer der ute, men det beste programmet er fortsatt det du kan kalle ditt eget , som er tilpasset dine personlige forutsetninger og målsetninger. Dette har forhåpentligvis gitt deg noe forståelse om prinsippene om hva som må til for å lage ditt eget treningsprogram tilpasset deg selv. Føler du at treningssentrenes regler og normer hemmer treningen din, da bør du heller vurdere å lage ditt eget treningsrom.


Før du knuser sparegrisen din, og løper avgårde for å kjøpe det mest fancy treningsutstyret på markedet, skal vi komme med noen tips om hvordan du bør investere pengene dine. Sammen med våre kunder vil vi vise verden hvordan man beveger seg. Vi hjelper både rehabiliterings- og fitnessfagpersoner med å levere den beste servicen til deres utøvere ved å gjøre det enklere å lage og kommunisere profesjonelle og brukervennlige treningsprogram. Abilica Circle App gir deg muligheten til å trene riktig og effektivt, hvor som helst og når som helst. Alt du trenger å gjøre er å velge et treningsprogram og trykke på startknappen.


Gå til treningsmenyen i vektklubb og trykk på lag nytt treningsprogram (Om du allerede har et aktivt program må du trykke ok for å gå videre) Steg 2. Velg om du ønsker å lage ditt eget program eller om vi genererer et for deg. Få ditt eget personlig treningsprogram. Eliminer bevegelser som kun trener en kroppsdel.


Når du prøver å spare tid glem øvelser som kun trener en side av kroppen om gangen, de er kjent som unilaterale bevegelser. Ved å trene unilaterale bevegelser så kan du fort doble treningstiden, Så, bilaterale bevegelser er alltid best. Med vår online-modul kan du sette opp ditt. Har du et godt treningsprogram som du selv har hatt suksess med?


Del det med andre da vel! Stort utvalg av treningsøkter for løping, HIIT, styrke, hjemmetrening mm. Kardio-trening hjemme: Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa! Du får også mulighet til å få ferdiglagede treningsprogram i seksjonen med.


Ekspertens treningsprogram , for deg som vil trene hjemme. Hvordan sette opp ditt eget treningsprogram. For å sette opp ditt eget treningsprogram bør du først og fremst.


Bruk noen kroner på å lage ditt eget treningssenter, og du kan bli topptrent innenfor husets fire vegger, oppfordrer Maren Haugeto, treningsekspert i bladet ShapeUp. Det aller billigste du kan gjøre, er å kjøpe en yogamatte til et par hundre kroner og gå igang med pilatesøvelser som styrker kjernemuskulaturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg