fredag 18. mars 2016

Interiørbutikker i trondheim

Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Vi fører kjente merkevarer og forsøker spesielt å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Skreddersøm av møbler til Hotell, Restaurant og Kontor! Vi kan skreddersy innredningsløsninger og møbler som er tilpasset konseptet og lokalet. Louise Roe Diamant Pute, Grønn.


Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri.

Lager moderne bilder til nordisk- og skandinaviskinspirerte hjem. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.


Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Resultatet ble særdeles bra, synes vi, og Keiserens nye har et godt utvalg av både produkter og merker. Palma Store Palma Store ønsker ikke å tilhøre en spesiell stil, og er derfor åpen for dem alle. Her vil det etterhvert dukke opp lenker til.


Pur Norsk på Bislett er en butikk som rendyrker norsk design og ble faktisk nylig kåret til en av verdens fem beste interiørbutikker av det britiske magasinet Monocle. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! En herlig blanding av nytt og gammelt, inspirerende kokebøker, deilig tekstil og smånips.


Du finner også butikken på Paleet i Oslo. Julehuset Skeidar Se mer. Norges tre beste interiørbutikker ! Herlige LandRomAntikk som har en inspirerende butikk i Tønsberg, i tillegg til en stor og flott nettbutikk ble vinneren med flest stemmer.


De har mye fint for alle som liker vintage og gamle og nye skatter! For ikke å nevne de helt fantastiske 50-talls kjolene i fine farger og mønstrer! Vi har bred butikkmiks, og fokus på å være en hyggelig og sjarmerende.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser.

V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Inter IKEA Services B. Mange av disse finner du kun her. Om du er glad i farger, skandinavisk eller rustikk,. Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din.


Trondheim sentrum har et stort utvalg av interiørbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg