tirsdag 22. mars 2016

Nille bilderamme

Fraktfritt over 3kr. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.

En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.


La opplevelsen fra bildene. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.


Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Nei, - nille har utrolig mye fint, til en rimelig pris, for oss som ikke har lyst eller mulighet til å bruke mye penger på merker og varer som har spesielle navn eller kjeder som er veldig i skuddet ;) Vi likte veldig godt både kommentaren og holdningen hennes. Kvalitet trenger ikke koste mye!


Kjøp bilderammer her til innramming. Rammer til bildene dine. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Noen som vet om Nille har Abilderammer i standardsortimentet?


Bufret Nille er påskebutikken! Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming. Sortimentet har alt fra enkle linjer til spreke kurver, så du finner helt sikkert de riktige rammene til bildene dine.

London dekorramme 10x15cm. Villa Diamond bilderamme. Stilig bilderamme i gull til 50x70-plakater som du enkelt bestiller online. Våre nette gullrammer til gode priser leveres raskt til deg. Ta en titt og finn din favoritt.


Har du sjekket møbelbutikker med interiøravdeling (Bohus, Skeidar ol)? Vet iallefall at jeg handlet rammer til plakater der da jeg var student, ganske store også. Vet ikke om du ønsker klipsrammer eller litt finere rammer, klipsrammer kan man jo få tak i på butikker som Nille , Europris ol. Men utvalget varierer litt fra butikk til butikk.


Hei Jeg har søkt rundt på nett og tatt noen telefoner, men finner ikke rammer til bilder i A3. Så vanlig som dette formatet er blitt, synes jeg det er litt rart. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg