torsdag 10. mars 2016

Bloom panelvoks farger

Treverkets naturlige struktur forblir synlig. Dette er ikke en voks i tradisjonell forstan da den ikke inneholder voks, men gir overflaten et flott, vokset utseende. Bloom panelvoks er ikke en voks, men mer en maling.


Jeg brukte Beckers panelbeis på en vegg. Den dekker mye bedre enn Jotuns panellakk.

Inneholder ikke voks, men gir et flott, vokset utseende. Treets naturlige struktur forblir synlig. Beregnet for tak og vegg. Geleaktig konsistens, tilnærmet dryppfri. Ett strøk er ofte nok.


Er vaskbar og overmalbar. Panelvoks fås i hvit og andre farger. Trevoksen gir en vokset, silkematt og sofi stikert patina.

Overfl aten er vaskbar og Trevoks er merket med EU-blomsten. PANELVOKS Gir en halvtransparent, vaskbar overfl ate med kun ett. Geléaktig konsistens gjør den dryppfri og spesielt velegnet for tak. Fås i hvit og andre delikate farger. Fordelen med denne panelvoksen er at strukturen i treverket forblir synlig, samt at sprekker, ikke blir like synlig som på malte flater.


Voks beskytter mot flekker og riper, og den er vaskbar. Overflaten kan både males over og lakkes over, dersom du senere skulle ønske et annet uttrykk. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg. Bloom Trevoks inneholder ikke voks, men gir en vokset, silkematt overflate, derav navnet.


Det er ikke en voks i tradisjonell forstan men gir likevel overflaten et flott, vokset utseende. Voksen Liberon Bloom fra Alanor beskytter treet og gir matte overflater som kan rengjøres, opplyser ifi. På soveromma våre brukte oss Jotun sin Panellakk Antikk, og vart ikkje fornøgd med fargen. Oss ønska ein kvit farge som viste trestrukturen, men følte vel meir at den vart berre som ein film utan kvitfarge (burde nok heller satsa på Jotun Panellakk Kvit sjølvsagt).


Hvit, halvtransparent panellakk til tak og vegger inne som gjør at treverkets naturlige struktur skinner igjennom. Lene blogger om interiør,. Dekker tre som har gulnet med årene.

Farger Fornyelse Fornye møbler gulv Inspirasjon Oppussing Spraylakk Tapet Tips innvendig Trender. Til spesielt alle dere som skal behandle tak, som vil lysne taket, men som ikke ser for seg rundevis med sparkel, slip, grunning, maling. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Min erfaring er hvertfall at man kan endre fargen i rommet en god del om lyset er hvitt, varm hvit, rosa etc. Selvfølgelig aller mest på lyse vegger.


Kjedelig valg kanskje, jeg feiget ut og tok vanlig hvit. Er det nødvendig å bruke. Noen som har erfaring med å hvitolje furu? Etter litt leting har vi vel funnet ut at panelvoks kan være.


Hvit panelvoks er et godt alternativ til deg som har gammelt panel, men ikke ønsker å male det. De fineste stolene i den fineste fargen ! Ralfefarfars paradis. Behandlingen beskytter treverket og gir en jevn, matt finish og en overflate som tåler rengjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg