torsdag 24. mars 2016

Hadeland glassverk åpningstider

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel! Hyllene bugner av glass og flasker i alle størrelser, farger og fasonger. I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner.

Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. Hadeland Glassverk ligger kun en time fra Oslo, i idylliske omgivelser på Jevnaker, i sørenden av Randsfjorden. I dag er glassverket et eget aksjeselskap.


Besøkssenteret består av Glasshytte med opptil glassblåsere, glassmuseum, butikker, spisesteder og kunstgalleri. Turen tar rundt minutter. Rutetider finner du på Brakar AS sine hjemmesider. Og er du heldig, treffer du på de søte nissebarna som er på besøk, med julegodt i kurvene sine.


Glassverket er åpent hver dag hele året og de har et variert aktivitetstilbud. Hit kan du komme for å oppleve deres tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design.

Vi tar forbehold om utsolgte produkter og trykkfeil. Tilbudene gjelder fra 1. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Selve utstillingen (En Reise i Mummidalen) og. Ser du etter åpningstidene til Lexington?


Se oversikt over butikken og åpningstidene her. Butikken ligger sentralt på Jevnaker i Storgt. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. En førstesorterings Konjakkpipe koster kr 69- og leveres i gaveeske - PERFEKT som julegave!


Vi trekker en vinner allerede fredag 29. Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Vi har åpent hver dag hele året. Jevnaker, og hele personer må til for å lage ett enkelt glass.


Her kan du kjøpe vår vakre tinnprodukter til fabrikkpris. Mandag til fredag fra til 1 lørdag fra til og søndag fra til 17.

På nett: Magnor Glassverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg