torsdag 10. mars 2016

Kunstig bambus

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Perfekt dersom du ikke kan ha levende planter, men. Nå kan den inspirere deg.


Kunstig bambus

Den aller største bambusen i slekten blir opptil meter høy og kan vokse nesten meter på et døgn. Denne flotte kunstbambusen fra Emerald er det perfekte valg til deg som vil ha en plante som. Denne kunstige bambus planten inneholder ni stilker og hele 5blader, bladene springer naturlig ut og har forskjellige grønne nyanser, noe som gjør den så naturtro som mulig. Sett et eksotisk preg på ditt hjem, kontor eller hvor du måtte ønske med vår kunstige bambus.


Se utvalgte potter nede på siden. Planten leveres i standard. Et kunstig bambus tre kan være med på å lage en Zen inspirert romfølelse. Dette kunstige bambus treet har en høyde på 120cm.


Kunstig bambus

Den har ekte bambus stammer og 3polyester blader med perfekte detaljer, hengende fra bambus grener, noe som gir en full, realistisk utseende, og det vil fortsatt være frodig og grønt for alltid. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. For øvrig kan våre kunstig bambus planter også plasseres veldig subtilt slik at interiøret ikke umiddelbart ser tropisk ut, men heller får en frisk og lekker fargetone. Fordeler med våre kunstige bambus Hvis du bestiller kunstig bambus fra ambiplants, får du en fin dekorasjon til hjemmet ditt som du kan nyte i mange år fremover.


Stor og veldig realistisk kunstig plante for et grønt og behagelig miljø. Kunstig bambus i potte. Pæn, meget tæt bambus. Perfekt, hvis du ikke kan have levende planter, men gerne vil nyde naturens skønhed. Trenger du litt grønt på kontoret, men ikke å bry deg med vanning?


Dette settet med kunstig bambus planter kan være akkurat det du leter etter! Disse vakre reelle og naturlige bambus plantene er laget av ekte bambusrør som er allerede godt festet med sement i sine potter. På grunn av sin styrke og fleksibilitet, har planten blant annet vært populær å bruke i bygging av hus, broer og byggstillaser. Bambus kan også brukes i matlaging og i tekstilproduksjon.


Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine? Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende.


Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Bambus – slik lykkes du Bambusens eviggrønne blader rasler fantastisk i vinden, den gir en eksotisk følelse, er lett å få til og den passer både på balkongen, på terrassen og som plante i hagen. Den har 4plolyester bambus blader med perfekte detaljer, hengende fra bambus grener som gir det et full, realistisk utseende og det vil fortsatt være frodig og grønt for alltid. Vi leverer også palmer i mange størrelser.


Kunstig bambus

Denne dekorative kunstige planten er laget av materialer av høy kvalitet, og stilken er laget av ekte bambus , noe som gjør den svært holdbar. Den er ideell for de som ønsker å ha noen planter i hjemmet, men mangler tid til å ta vare på dem. Leveransen inkluderer kunstig plante og potte.


Blandt produkterne her på siden er der en lang række flotte planter, som kan gøre din stand eller dit diskotekslokale meget mere levende. Det er enkelt å omgi seg med planter, uansett om man liker å stelle dem eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg