tirsdag 15. mars 2016

Bokstaver til vegg

Mange bedrifter bruker løse bokstaver på fasader. I det offentlige rom er det regler for hvor store skilt som kan henges opp. Der det er bokstaver som kommer under linjen, blir lagd med store bokstaver. N avnene blir utskjært i den rekkefølgen dere skriver de inn, nr til venstre, nr til høyre.


Uttrykk deg kreativt med tall og bokstaver av tre.

Enten på veggen eller frittstående. Vi har flere utgaver av hele tallrekken og alfabetet i både små og store størrelser. Alle er egnet til å dekorere med f. Vi fant synonymer til ordet vegg som du kan bruke til å løse kryssordet.


Trenger du hjelp med kryssord? Vi har kryssordbok med mange millioner synonymer. Prøv også vår kryssordhjelper.


For noen år siden var mine sønner med på en konkurranse om å finne bokstaver i naturen.

Yngstemann gikk siste året i b. De gikk rundt med fotoapparat og fant både tall og bokstaver på de utroligste steder. Teppe er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. Det var utrolig populært. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp teppe i ordboka. På barnerom kan veggen brukes til mer enn tapet!


Rekken med bokstaver lager du enkelt selv ved hjelp av selvklebende folie. Her er bokstavrekken rammet inn av stripete tapetborder i samme kolleksjon som det blå og det røde tapetet. Lag en tallrekke på vegg eller skap med fødselsda. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. De er fleksible og kan vaskes.


Ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler, kjøkken, bord og stoler. Bokstav av finer, Utendørs. Lages og i furu, eik, bjørk, mdf, aluminium. PROFF Hos oss handler du med en ekte skiltmaker med lang erfaring og stor kunnskap om faget. Vi vet hva vi holder på med!


SERVICE Vi tar service og kundebehandling.

Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Bestill dine Selvklebende bokstaver og tall til bil, båt, skiltet eller butikkvindu. Beregn prisen på din folietekst, og bestill online. Utfreste bokstaver kan monteres på en bakplate, eller fritt på veggen.


Se spesialskilter for inspirasjon til hvordan vi kan kombinere fasadebokstaver, plater og utfreste elementer. Nå er ofte utfreste separate bokstaver og logo montert i litt avstand fra vegg eller bakplate det mest aktuelle. Som skilting ute på arealer er en.


Men det er flere lyder enn bokstaver i det norske alfabetet. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.


Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg