mandag 21. mars 2016

Akrylramme

Ditt bilde printes på fotopapir og plasseres mellom platene, eller direkte på platen. Vi har superrask levering og hyggelige priser. En fin gave til familie eller venner, eller den som har alt! Stort utvalg av størrelser 2-dagers produksjonsti pluss postgang. A A Aog Ainkl.


Akrylramme

Leveres med avstandsstykker og magnetfester. Akrylramme som består av stk. Størrelsen på bildet i eksempelet er 10xcm. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Trykkes direkte på baksiden med et svært holdbart trykk. Du kan skrive på pleksiglasset med whiteboard-penner (selges seperat).


Akrylramme

Perfekt for store familier, bedrifter, eller alle som elsker å holde oversikt og orden! Miniramme av akrylplast på fot med plass til bilder i formatet 4xcm. Teleskopramme i plast. Lett å ta med rundt og sette opp, og enkelt å skifte plakat.


VWR enable science ved å tilby produktvalg, service, prosesser og våre folk får det gjort. Rammer i Plexiglass for rømningsplaner, bilder, produktinformasjon, brosjyrer, puslespill, reklame mm. Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Nydelig akryl fotoramme fra Italienske Mascagni, Populær dåpsgave og konfirmasjonsgave forskjellige størrelser.


Akrylramme

Superlekker akrylramme til å ha stående på bildelist, på sjenken eller på bordet. Vask med brillepuss og ren mikrofiberklut. Fotoramme i akryl med magnet for opphenging på kjøleskap eller andre magnetiske steder.


Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i. En akrylramme viser dine billeder frem på en moderne og stilren måde. Det er let og hurtigt at skifte billeder i en akryl ramme , de holdes sammen af magneter eller er lavet så billedet køres ind fra siden af rammen. Stilrent og elegant vægmonteret akryl stand-off ramme med magnetlukning.


Med denne ramme er det nemt at udskifte dine plakater. Gulvstativ for plakat A klikkramme. Hjul kan kjøpes separat, se side 351.


Det tas forbehold om at noen av orginalmaleriene allerede kan være solgt. Noen av dem er på utstilling, mens andre er i prosess ang kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg