torsdag 10. mars 2016

Møbler og miljø ålesund

Billige og stilrene møbler online. Rask levering og fri retur! Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil.


Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.

Er det noe vi kan hjelpe med? Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi fører et bredt utvalg av. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kom innom og bli inspirert! For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Moa park Ålesund Sammenlign Overvåk Finn lignende.


Med utgangspunkt i høye krav til funksjon, estetikk og miljø ønsker vi å vise et bredt utvalg av møbler , lamper og interiørartikler i en allsidig mix for spennende og utradisjonell møblering.

Vi tilbyr våre kunder inviduell rådgivning og kommer gjerne på hjemmebesøk. Bestill de nye kvalitets-møblene dine fra Bolia på nett eller finn din nærmeste butikk. Alle designmøblene våre oser av eksklusivitet og er bærekraftige fra innsiden og ut. Kom og lær om farger, nyanser og kontraster. Veronica Gundersen#128105;‍#127908; fra Montana et inspirerende foredrag i butikken.


Kjøp møbler på Bohus i Ålesund. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Ditt søk på møbler ålesund ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


I Breivika, få minutter fra Moa, finner du Slettvoll Ålesund. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Vi har også spennende interiørvarer fra hele verden. Utvalget er et breit utvalg av kvalitetsprodukt til gunstige priser. Fagmøbler Ålesund Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss!


Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål!

Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor. På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet! Karisma Interiør er en koselig interiørbutikk beliggende i hjertet av vakre Ålesund.


Her finner du en blanding av klassisk, kontinentalt og rustikt interiør og spennende accessories som vi finner på våre innkjøp i inn og utland. I vår store stoff og tapetavdeling finner du de lekreste varer fra verdens anerkjente designere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg