torsdag 21. november 2019

Ramme gård

Fraktfritt over 3kr. Inntil åpning er det kun vårt grønnsaksutsalg som er åpnet. All vår matproduksjon foregår uten bruk av giftige sprøytemidler og kunstgjødsel. Vi tar også vare på sjeldne husdyrraser.


Vi har et besøksområde med gårdsbutikk, kafé og kro hvor du vil få balanserte og sesongbaserte retter til Debios økologiske gullstandard.

Nydelig gård , og en perfekt liten tur for små og store fra. Hvis du kommer fra Oslo eller sydfra, ta av fra Eder det står Vestby-Syd - Hvitsten. Stedet ligger kun minutters kjøring fra Oslo sentrum. Ramme , Hvitsten, Norway. Før åpningen tas det dessverre ikke imot besøkende.


Det er meget begrenset tilgang til området grunnet byggeaktivitet. Det er en gammel og ærverdig gård , med lange røtter tilbake i norsk historie.

I de senere årene er det rederarvingen Petter Olsen som har eiet og drevet gården. Suite og rom har høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiøret. Rommene er historisk innredet med antikviteter. I tillegg har gården kafé og Diversehandel, spiseste utescene og kunstgalleri. Hos oss får du en helhetlig opplevelse.


Gården eies og drives av Petter Olsen. Her utvikler initiativtaker Petter Olsen et møtested for miljø og kultur. Fin skogstur for hele familien. Like etter rundkjøringen, ta første vei til høyre etter kirken. Kjøp feltturboka Frogn på kryss og tvers for bedre utbytte av turen.


I parken finnes ferdigstilte områder som Kinadalen, med bl. På gården finnes det også både bevaringsverdige og utrydningstruede husdyrarter. I Hvitsten jobber investor og kunstsamler Petter Olsen med å bygge opp et museum som skal hedre Munch og tydeliggjøre Munchs forhold til stedet.


Tre generasjoner av familien Skallerud ønsker velkommen til Smedstad Gård. På gården drives det allsidig gårdsdrift med melk, kjøtt, kornproduksjon og turisme.

Romeriksåsen og skogene lager en ramme rundt bygda. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen for ditt besøk. Det historiserende mursteinsbygget med tilsluttet glasshus er i viktoriansk stil og skal brukes som adkomstområde med gårdsbutikk og selskapslokale. Nå jobbes det intenst for å få det unike prosjektet ferdig. Et tilhørende landskapsanlegg og besøksgår også åpnet for publikum, gjør dette anlegget til et kulturelt tyngdepunkt i Vestby kommune.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Opaker gård ga en perfekte ramme for gjennomføring av samling over tre dager med traineer fra Innlandet.


Hyggelig vertskap, hjemmelaget mat med råvarer fra egen gård , samt tett oppfølging hele oppholdet igjennom. Vi kommer gjerne tilbake neste år! Tusen takk for at vi fikk ha bryllupsfesten vår på Lerflaten Gård , den beste rammen rundt en slik begivenhet en kan drømme om.


Velkomsten med musikk og et glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg