torsdag 14. november 2019

Turkis pynt

Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Noen enkle tips til dekorasjonene er å gå ut ifra et tema, om det er meksikansk aften eller oransje pynt – da blir det mye enklere å skape et gjennomført inntrykk! Sett sammen farger som matcher og ikke vær redd for å kombinere forskjellig pynt sammen. Pynt til fest og bursdag med turkis dekorasjon.


Jeg godtar at dere sender meg nyhetsbrev, og er inneforstått med vilkårene for bruk av personlig informasjon. Hengende swirls pynt turkis ca. Fine dekorasjoner som festes i taket.


Passer i alle festlige anledninger. Turkis duk til hverdags og fest. Det følger med hvite bånd.


Turkis pynt

Kan knytes fast i servietten, rundt stetten på glasset, festes på gaveesker eller knytes ei sløyfe på og legges ved serviett. På jakt etter bordpynt til festmiddagen? Vi har alt innen borddekking.


Besøk vår nettbutikk, se vårt utvalg og dekk festbordet sammen med Festkompaniet! Lynrask levering og best pris fra festogmoro. Engangsservice i turkis til alle dine fester og fødselsdage Stort udvalg til temafesten. Vi fører både røde kopper, glas, bestik og servietter. Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk.


Turkis pynt

Bordkort til glass - 9. Kan brukes til bursdag, bryllup og konfirmasjon. Vårt utvalg av alt til fest i fargen turkis finner du samlet her. De kan brukes som pynt i glassklare te-lys-holdere eller som konfetti på bordet. De blir brukt ofte som pynt til bryllup, konfirmasjoner og barnedåp. Servietter til alle typer fester og anledninger!


Se vårt store utvalg! Velg mellom flere farger, mønstre og motiv! Kombiner disse med tallerkener i samme farge. Se alle våre Kopper her: KOPPER. Pappkopper i turkis farge.


Turkis pynt

Du kan legge til opptil ulike merkevarer som dine favoritter. Se ideen til Innbydelse og bordpynt til konfirmasjonsfesten i turkis og følg veiledningen som er gratis. Deretter forskjellig pynt av paljetter, manillamerker,.


Nydelig sommerfugl med klype! Gjør seg flott i en blomsterbukett, som bordpynt, serviettpynt eller bordkortholder! Perfekt å bruke som backdrop i festen. Pynt er med til at skabe en sjov fest, skabe nogle gode minder og ikke mindst gøre dagen til noget helt særligt. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Turkis pynt

Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen. Handlekurv Produkt Produkter 0. Dekorasjonssteiner av knust glass.


Steinene er fine til å bruke som dekorasjon i en skål eller vase. Du kan med dekorsteiner sette ditt eget preg på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg