torsdag 28. november 2019

Reigstad maskin

Reigstad maskin

Me har stort utvalg i verktøy, jernvare, elektroverktøy og hagemaskiner. Me fører alt frå motorsager, gressklippere, høgtrykkspylere og det som ellers trengst til skogs- og hagearbeidet. Vi har det meste av hagemaskiner for ekte vestlandsklima, og fører alt fra robotklippere, gressklippere, motorsager, snøfresere og andre redskaper til hagestellet. Kontakt oss i dag om du vil lære mer om hva vi kan tilby.


Butikken med fagfolk som hjelper med det meste. Med over års erfaring har vi opparbeidet oss stor fagkunnskap. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Butikkhandel med hagemaskiner og jernvarer. Som en utvalgt STIHL faghandler, kan vi tilby våre kunder en personlig service, kompetent rådgivning og et autorisert verksted.


Vi er her for deg slik at du får mest mulig ut av ditt kjøp hos oss, og får glede av maskinen i mange år framover. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Verktøy og elektroverktøy i Bergen og Hordaland Vi har et stort utvalg i verktøy og elektroverktøy.


Skal du pusse opp i hjemmet, bygge nytt hus, restaurere hytta eller hobbysnekre litt, trenger du kraftige elektroverktøy. STIHL tilbyr et omfattende konsept av kompromissløse kvalitetsprodukter for bevisste fagfolk og krevende forbrukere som ønsker litt bedre. Dersom du allerede vet hvilken type maskin du søker, så hjelper vår nettkatalog deg raskt videre.


God tur på reisen gjennom vårt produktunivers! Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Med ladeindikator (fire LED-lys). Kompatibel med laderne AL 10 AL 3og AL 500.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Ekstra sterk gresstrimmer for arbeid på flater med seigt gress. Lettstartet med 4-MIX motor og en forenklet startprosess. Komplett utstyrt med tohåndsstyre. Andre leverandører i samme bransje.


Er det noe du trenger, spør oss, vi hjelper med det meste. Ta vare på hagen din! Klikk deg inn på bildene under for å se et større utvalg av våre produkter! Produktene under er akkurat nå til rabatterte priser! Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Med fokus på kvalitetsprodukter og service er vi ikke redd for å ønske deg velkommen som kunde. Vi har eget delelager og verkste samt låsesmed og et enormt vareutvalg. Brannsikre skap og våpenskap. Maskiner, festemidler. Medlem av Hagia-kjeden.


Velkommen innom til oss for en god handel ! Reigstad maskin og transport fra , Hordaland. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ALDRI NOENSINNE har brukt annet enn rett type bensin. Dersom dette er noe engangs-drittmaskiner, kan jeg likegodt kjøpe dem på Jula i Åsane. Velg en maskin ut i fra behov og smaks-preferanser.


Ikke tenkt på om en maskin er litt billigere hos en annen leverandør enn den du har mest troen på, det er det totaløkonomiske regnestykket som teller. Det siste punktet er kanskje den viktigste årsaken til at bedrifter i Norge blir sittende med en kaffemaskin som ikke holder mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg