torsdag 14. november 2019

Rammelister til bilder

Rammelister til bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


Rammelister til bilder

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming.


Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Jeg har flere typer rammelister som selges meget rimelig Bredde fra mm til mm. Ny eller brukt: Ny: Torget Til salgs Møbler og.


Dersom du er på utkikk etter produkter for innramming har du kommet til riktig sted. Hos CreoNordic finner du alle typer rammelister , rekvisita, glass og bilder for kontor og hjem. Vår partner Nordic Framing har mange års erfaring og korte leveringstider. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Slik følger vi trender etterhvert som nye kommer, samtidig som vi holder på klassikere. Våre dyktige ansatte vil hjelpe deg til å velge rammerprofiler som passer nettopp ditt bilde og din stil.


Rammelister til bilder

Vi satser på høyt kvalitetsarbei beste priser og rask levering. Velg blant 4ulike rammelister i alle bredder og profiler. Motivet på bildet passer perfekt inn i svarte rammer med brede lister. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder. Har du et bilde som ikke er i standard størrelse, kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger.


Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Gratulerer til Voss foto og ramme. Se vårt store utvalg av rammelister. Fargene på bilder av produkter kan avvike noe fra det faktiske produktet.


Rammelister til bilder

Solide rammer av høy kvalitet. Leveres med pleksiglass. En sølvramme kan være så mangt.


Vi anbefaler deg å ta med ditt bilde til oss når du er på utkikk etter ny ramme, slik kan vi best mulig sørge for at vi finner helt riktig form og fargenyanse til bildet. De fleste digitale kompaktkamera og mobilen tar bilder som passer best i 10×13. Kvadratiske bilder fra Instagram passer best i 10×mens skjermbilder og bilder fra f. Snapchat passer best til 10×18. Vår prisliste viser alle bildestørrelser fra 10cm x 10cm til 90cm x 120cm på fotopapir.


Sjekk også oversikten over fotointeriør. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet , og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet. Vi tar forbehold om trykkfeil og varebeholdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg