onsdag 20. november 2019

Skeidar soverom

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter til hjemmet. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Sjekk ut Skeidar Soverom. Nordisk design og kvalitet.

Skeidar Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


Skap et sart og moderne soverom ved hjelp av støvete beige, grå og hvite nyanser. Naturlige innslag som tre, fjær og ull passer godt inn. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap.


Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter.

Se hele vårt utvalg her. På soverommet trenger vi ulike typer lys, og det er ikke alltid enkelt å vite hva man skal velge. Vi gir deg gode tips: Velg godt leselys. Ett soverom - Tre stiler. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være!


Uansett størrelse på seng eller soverom ,. Sov godt i et balansert og avslappende soverom. Hos oss finner du senger av høy kvalitet. Hva med et nytt nattbor et mykt sengesett eller en god leselampe?


Få et drømmesoverom som gir deg rom til å hente ny energi. Klikk på hjertesymbolet ved et produkt for å legge det til i ønskelisten. Når du har fylt opp ønskelisten med varer kan du få listen tilsendt. Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. En kommode er et perfekt oppbevaringsmøbel og passer inn overalt i hjemmet.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Etter en lang dag full av aktiviteter og gjøremål er det ofte godt å krype under dyna og kjenne at roen senker seg.

Soverommet er et viktig sted for å koble av og hente krefter til neste dag. Få en god natt søvn og en behagelig start på dagen med puter, dyner og sengesett i høy kvalitet. Les mer i vår soveromsguide. På soverommet ønsker vi oss god og behagelig nattesøvn, og her vil gardinvalget være av betydning.


Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør, med et stort utvalg av produkter i et bredt spekter av prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg