mandag 11. november 2019

Smijern bergen

Erfarne og flinke mekanikere til en konkurransedyktig pris. Kontakt med oss i dag! Vi hjelper unge ut i arbeid. Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Skriv inn navnet ditt og e-postadressen og få tilsendt våre kommende ny hetsbrev. Vi ønsker at alle våre kunder skal få sitt drømmegjerde!


Et gjerde av smijern skal stå lenge, og da er det selvsagt viktig at man får god oppfølging i planleggingsfasen slik at det endelige resultatet tilsvarer forventningene. Hos oss får du god hjelp i alle deler av ide- og kjøpsprosessen. Vi fører direkte import fra Romania, som har lang erfaring og et bredt utvalg av smijernsprodukter. Ingen mellomledd gjør oss fleksible med gode konkurransedyktige priser på smijern i meget høy kvalitet.


Vi kan tilby værhaner, smijern og mange andre smedprodukter til hus og hytte.

Vi kan lage stort sett alt du måtte ønske deg - bare fantasien setter grenser. Kom gjerne med din idè, så gjør vi jobben for deg. Smijern - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Dører og vegger i jern og glass gir rommet et særdeles eksklusivt og luftig preg.


Myhre Smie har levert mange slike løsninger til. Smedfaget er et gammelt håndverk med tradisjoner. Vi har et stort varesortiment innenfor begge. Kjøp smijern direkte fra smia.


Vi holder til nær Valdres, Synnfjell og Lillehammer Vi lager dører og vegger i glass og jern, møbler, lysekroner, smijernsporter, rekkverk,smijernsbeslag, dørvrider, håndtak, hengsler, lysestaker, mm. Det første tiåret med fokus på smijern og tradisjonelt smedarbeid. Vår bedrift er opptatt av høy service, kvalitet og kompetanse. Gjerder av smijern er elegante og robuste. Vi tilpasser våre løsninger etter dine ønsker, enten det er et klassisk eller moderne preg du er ute etter.


Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon. Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer. Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo. Rask leveranse til hele Norge.


Glassvegg med smijern Glassarbeider,Mekaniske verksteder,Stålarbeider Trenger noen til å skaffe og montere en glassvegg med smijern og dobbelt dører.

Se vedlagt bilde for ytterligere forklaring. Trenger du et gjerde rundt din eiendom, eller rekkverk til en trapp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg