tirsdag 12. november 2019

Ral fargekart

RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. Merk at fargevisningen ikke er en nøyaktig visning – til det trengs en RAL vifte. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vær oppmerksom på at fargene som vises på skjermen er ment veiledende, og kan avvike fra originalfarge. Tikkurila-produkter kan tynnes i henhold til alle kjente farger, blant dem er RAL -farger trolig mest brukt i industrielle applikasjoner. Legg måler på en jevn overflate, trykk på knappen og les av farge-koden i et 4-fargers digitalt display! Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Våre malinger og overflatebeehandlinger kan bli tonet i alle utvalg av RAL.


RAL ) for å skape et enkelt system for å vise ulike farger.

Det begynte med farger, men består nå av nærmere 2i det som kalles RAL Classic, og ytterligere i det som kalles RAL Design. Standard RAL -farger til ståldører. Trivsel skaper glede.


Glede skaper økt arbeidslyst. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Farger skaper trivsel. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Til kassen Mine sider Logg inn. Forgotten your password? Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimering av innhold. Hvis du klikker videre. Sto har en rekke ulike fargekart og fargevifter som er tilpasset ulike behov, og som enkelt viser hvilke muligheter som finnes når det gjelder fargesetting. Vi leverer alle farger i RAL - og NCS- serien mot et fargetillegg.


Om ikke du ønsket egen farge, leveres alle våre vinduer i standard hvit. Mest solgte farger på malte vinduer er disse: Mest solgte farger på aluminumskledning er disse: NT!

De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. CAPSURE er et produkt som er.


Vårt klassiske fargesystem StoColor System består av 8farger. Vi utvikler kontinuerlig nye fargevifter og -systemer tilpasset tidens trender. NCS eller RAL kan også anvendes for de fleste produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg