tirsdag 12. november 2019

Ramme 13x18

Har du noen små, søte bilder som du vil ha flotte rammer til? Da bør du se på vårt utvalg av små rammer i størrelsen 13xcm! Man vil ofte ha en ramme som passer perfekt med størrelsen på fotografiet, bildet eller liknende som man skal ramme inn, og da er det jo heldig at det finnes et stort utvalg av størrelser her. Metall ramme svart, 13x18.


Svart metallramme, 13x- Svart metallramme til plakater på 13x.

Her finner du alle rammene våre i med målene 13xcm. Vi tilbyr rammer i ulike farger og materialer slik at du enkelt finner den som passer best i hjemmet. Kombiner flere forskjellige rammer for å skape en elegant bildevegg. En lys ramme fremhever kunsten din på en elegant måte, og du kan enkelt kombinere de hvite rammene.


Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


Sølvfarget metallramme, 13xSølvfarget metallramme som passer til plakater på 13xcm.

Våre sølvfargede metallrammer har en tynn og elegant profil, og de ligger vakkert mot veggen. Denne rammen er utstyrt med pleksiglass, som er et lett, slitesterkt og uknuselig materiale. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x, 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kan henges på vegg og settes på bordet. Kommer i fargene sort, grå, brun og eikOpptil 20x30cm leveres med fot for å stå på bord.


Der er mange modeller at vælge imellem, så du kan finde de rammer du ønsker. Er du ude efter en ramme i størrelsen 13xcm? Så er du havnet det rigtige sted. Dette er en populær størrelse, og vi har mange forskellige modeller - alt sammen for, at du kan finde den ramme , der er helt rigtig til dig.


Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uansett om du vil ramme inn et vakkert postkort, en av tegningene til barnet ditt eller noe annet, så kommer riktig ramme til å framheve bildet akkurat på den måten du ønsker.


Vi har rammer i mange farger. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg