torsdag 21. november 2019

Riedel akevitt

Riedel - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Finn laveste nettpris her.


Panelet sto igjen med det beste glasset for norsk fatmodnet akevitt ! Destillatør hos Arcus, Halvor Heuch, en ildsjel for norsk matkultur og akevitt - tradisjon har også fra sitt ståsted ønsket et optimalt akevittglass.

Et fruktbart samarbeid ble innledet. Et norsk ekspertpanel ble nedsatt. Aldri har den smakt bedre og aldri har den tatt seg bedre ut, for det nye glasset har svært så elegante proporsjoner.


Les tester og omtaler før du kjøper. Du finner et bredt utvalg Vinum vinglass både her i nettbutikken og i Designforevigbutikkene, i tillegg til vannglass, whiskyglass, cognacglass og likørglass slik at bordekkingen blir komplett. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Tulipanformete glass, som vier seg litt ut i toppen, er perfekt til akevitt , ifølge Halvor Heuch. Akevitt eller aquavit, fra latin aqua vitae som betyr livets vann. Akevitt defineres som nøytralt brennevin aromatisert med karve eller dill.


I henhold til EUs regelverk skal alkoholstyrken være minst 3 vol. Brennevinet som benyttes i norsk akevitt er laget av poteter. Svensk og dansk akevitt er laget av kornsprit. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Designed for the enjoyment of after dinner aromatic spirits, such as grappa, port, or eau de vie, the bowls are petite in size, great for capturing the fragrances of spirits, then sipping and savoring. RIEDEL VINUM AQUAVIT PK. Disse akevittglassene er spesialutviklet for norsk akevitt.


Ved forsendelse tilkommer frakt kr 15- for Norgespakken (opptil kg) evt kan hentes etter avtale! En god akevitt er rett og slett et godt håndverk og bør nytes og settes pris på med riktig verktøy ifølge Halvor. Han forteller videre om det særegne tulipanglasset: – Folk flest har ikke hatt mulighet til å kjenne hvor edel en god fatlagret akevitt er.


Slik serverer du øl og akevitt : Foruten riktig glass, er rett temperatur avgjørende for å få frem aromaen i drikken. Akevitt nytes best romtemperert og fylles til midjen av glasset. Løiten produkter finnes kun på nett og hos utvalgte butikker.


Du kan bestille og betale varene i nettbutikken og hente de i din nærmeste Princessbutikk.

Cocktails til årets festsesong. Det nye glasset har svært elegante proporsjoner og skal gi den ultimate smaksopplevelsen av vår nasjonaldram. Sjefsdestillatør Halvor Heuch hos Arcus og mesterkokk Eyvind Hellstrøm har begge vært med i design-prosessen bak disse nye flotte akevittglassene. Her i nettbutikken kan du velge og vrake i lekre og funksjonelle glass, og er det en gave til ølelskeren du er på jakt etter, pakker vi gjerne inn for deg - gratis selvsagt.


Selv om sommermaten gjerne serveres med mindre alkoholholdig akevitt , kan kryddersterk mat tåle litt alkohol som forsterker kryddersmaken i akevitten. Til grillmat ville jeg derfor gå for en mer fatmodnet og krydret akevitt. Både grillet fisk som makrell og spareribs som er kraftig på smak, går godt sammen med en litt kraftig akevitt. Tre typer glass som dekker de fleste behov til vin. Det viser at vi kommet et stykke på vei.


Peer Gynt- akevitt importert fra utlandet er ikke bra. Vi må være kvalitetsbevisste hvis vi skal få til noe. Men vi har noe arbeid igjen med å gjøre norsk akevitt kjent i utlandet.


Hver uke presenterer MatPrat gode og sunne middagstips som passer like godt enten du spiser alene eller sammen med hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg