tirsdag 5. november 2019

Tørketid oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Forhold under påføring Luftens og underlagets temperatur må ved påføring være over -°C. Anbefalt filmtykkelse pr. Drygolin PLUSS Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som fremhever.


Forside Eksteriør, tak og maling Tørketid - Drygolin oljedekkbeis ByggeBolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Tilsatt sopphindrende midler. Drygolin Oljedekkbeis er lett å påføre og sørger for at treverket får en avdempet trestruktur.


Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Butinox beskytter kledningen. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.

Jeg har selv valgt dette produktet til mitt hus. Men påregn et hyppigere vedlikeholdsintervall med dekkbeis enn med maling. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate.


Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt. Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid.


Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.


En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning.


Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Gjøco - Oljedekkbeis 10L. Værbestandig impregnerende oljedekkbeis for utvendig bruk. Tixotrop, impregnerende oljedekkbeis tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Lange vedlikeholdsintervaller.

Lett å påføre, fyldig konsistens. Vi byttet kledning (liggende perlestaff) og er vel 6år siden vi malte. Nå er det enkelte steder det er slitt bittelitt av, og glansen er iallefall borte! Flikker med pensel, og da skinner det jo fra veggen igjen!


Har vasket huset annenhvert år. Så det har vært maling på programmet i fra i fjor høst. Vårt nye topprodukt i Drygolin, Ultimat, beskytter som Extrem, og gir i tillegg langvarig nymalt utseende, farge og glans, samt meget gode påføringsegenskaper som gjør det lett å få et pent resultat.


Ultimat har vesentlig kortere tørketid , noe som muliggjør to strøk på samme dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg