onsdag 20. november 2019

Spraymaling metall

Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Gir granitteffekt på metall , tre, keramikk og de fleste plastsorter.


Etter lakkering med klarlakk blir det også vær- og slitasjemotstandig. Kan brukes på metall , tre og hardplast - både inne og ute.

En alkyd emaljelakk som gir en blank, hard og slitesterk overflate. Benyttes gjerne der pensel ikke kommer til. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern, stål og metall. Malingen egner seg til påføring av større overflater.


Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. Quick Universallakk er sprayen for store og små prosjekter. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Skal du for eksempel male ru overflater eller flater dekket av rust er spraymaling en god og enkel løsning, da den når bedre når inn i riller og hakk som ellers kan være vanskelig å dekke med pensel eller rull. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Gir en frostet overflate på glass!


Ikke egnet til isopor. Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent. Lysekte, vannfast og hurtigtørkende spraymaling for hobby og håndverk. Gir silkematt overflate.


Spray med en avstand av ca. Berøringstørr etter min. Brukes på tørre og rene flater.


Det finnes spraymaling til mange forskjellige overflater, og når du først har styr på teknikken, er spraymaling en god vei å gå. Med spraymaling blir resultatet mer ensartet og jevnt i motsetning til når du tar pensel eller malerull fatt. Maling med pensel kan gi synlige strøk, og malerull kan lett gi et ruglete uttrykk. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Jeg har fått flere mailer med spørsmål om hvilken spray maling jeg bruker. Chrom sprayen tørker utrolig fort,.


Slip overflaten og rengjør den, den skal være tørr og fri for fett. Bruk grunning før spraying.

Påfør flere tynne lag. Se mer om bruk og teknikk i videoen nedert på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg