tirsdag 19. november 2019

Quick spraylakk

Bestill hos oss i dag! Smøremidler til all slags bruk. Gjenbruk er i vinden som aldri før. Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett.


Her kan du velge de databladene du vil,. Gir en flott, blank og slitersterk overflate i den fargen du ønsker deg.

Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Scanox Meny Hovedmeny. Stort utvalg renseprodukter. Med denne klassikeren kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Den blir flott, blank og slitesterk.


Spraylakk Mal med spraymaling Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Velkommen til Mitt Biltema.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Logg deg inn for å se datablader for produkter du har handlet de siste mnd. Quick Bengalakk Spraylakk. Den er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast.


Tørker med en transparent, halvblank, vannavvisende overflate. Pumpeflaske: Hold flasken rett og pump. Inneholder ingen drivgasser. Original farge blandet og fylt på flaske etter din lakk kode! Med lakk fra PPG er du sikret en av markedets beste lakk!


Acrylbasert lakk gir deg best kvalitet og. Følg regelverk for helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Ved utilstrekkelig ventilasjon og ved arbeid i sprøyteboks skal friskluftmaske benyttes, slik at man har kontroll over partikkel- og løsemiddeldampene. Prøv søket vårt for å finne informasjonen.


Informasjonen du er på jakt etter her på Miljødirektoratets nettste har fått ny adresse. Blank dekklakk med utmerkede egenskaper for innen- og utendørsbruk. Rask tørketi hard UV-bestandig overflate.


Beregnet for lakkering av maskiner, verktøy. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg