fredag 29. november 2019

T1 bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det prisbelønte T1-bord gir ditt hjem karakter. Med et tidløst formspråk og en letthet.


Prisen utdeles av det internationale magasinet Wallpaper, som er førende innenfor design, mote og livsstil.

Og til å se nye innredningsmuligheter. Prisen deles ut av Wallpaper, som er et ledende internasjonalt magasin for design, mote og livsstil. Slitesterk høytrykkslaminat bordplate og heltre understell. Bordet er tilgjengelig som fast bord eller som uttrekksbord i flere størrelser.


Til at se nye muligheder i din indretning. Bord TAndersen Berge Interiør. Innrede eller pusse opp? Vi kommer gjerne på hjemmebesøk. For å se nye alternativer i enheten.


På grunn av gode design er dette møbler en kan ha en livstid. Stilfulle designede bord. Bordplaten er med slitsterkt laminat og understellet er utført i massivt tre med synlige tapper. Tbordet er et bord med karakter og letthet. Bordet fås både som fast plate eller som uttrekksbord med uttrekk til plater.


Størrelse: 160×8 180×9 220×95. Hver tilleggsplate måler cm.

Den vakre bordlampen IC Thigh, fra Flos, er en klassisk lampe med en moderne form. Glasskuppelen balanserer perfekt på kanten av en stang. Det smekre designet har en egen letthet og bordet har mål som gjør at det ikke stjeler hele rommet. De ronde hoeken zorgen er voor dat u zich niet kunt bezeren. Brdr-Andersen, Bykato bord , T, 220xcm.


Fast hvid laminatplade med understel i sort træ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg