torsdag 28. november 2019

Pynting av fat til koldtbord

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det er så kjekt å få ønsker om hva dere vil jeg skal legge ut på bloggen. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene.


Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik. Enkelt kan det også være. Koldtbord er fristende og flott til store anledninger.

Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Gjør unna handlingen av mat, brus og annen drikke dagen før så slipper du stress og faren for at varen du er ute etter er utsolgt.


Pynting av festbordet burde også skje dagen i forveien. Hva ville du hatt til pynt på koldtbord ( fatene )?

Vi skal ha: - elgsteik. Fin salat med god smak, for eksempel rød ekeblad og bladspinat. Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat , sier TV-kokken. For å unngå stress på selve festdagen er det alltid lurt å gjøre unna mest mulig i forkant.


Både innkjøp av drikke og matvarer, samt pynting av bord kan gjøres på forhånd. Mat til mange: Oppskrifter og tips til koldtbord. Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange? Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Tips til retter, tilbehør, porsjonsmengde og annet som er greit å huske på før den store dagen.


Legg gjerne igjen en kommentar eller spørsmål, det syns jeg er veldig gøy! Det som er så fint med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker. Husk at du godt kan lage mange av rettene noen dager før selve festen, og dermed slipper du masse jobb på selve dagen.


Husk likevel å sette av tid til å lage salater, for de bør helst være så nylagde som mulig. Det mange kanskje gruer seg til , er forberedelsene som følger med et koldtbord. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig. Drikke til koldtbordet er ofte lignende drikke ellers til de forskjellige rettene.


Kaffe, te, juice, mineralvann bør alltid være tilgjengelig.

Variasjoner av koldtbord kan være ostebor sildebor salatbor spekebord. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat , derfor er koldtbord midt i blinken. Denne deigen egner seg også svært godt til pizza om du har i litt olivenolje (nok til minst bunner).


Deigen kan også brukes til focaccia - bare ha den utover på et stekebrett med bakepapir og ha olje over - og gjerne litt oliven, hvitløk, oppblødte, soltørkede tomater og litt rosmarin. Bruksområder i dag er mest til mat,men i eldre tider mest til medisin. Krydderurter, planter hvor bla stilk eller blomst benyttes til mat eller medisin,er blitt brukt siden tidenes morgen. Gode råd Kjøp planter som ser friske ut,kraftige og grønne. Ta av plasten så snart som mulig,og sett potten på en skål.


Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter. Sjekk alt av dekketøy, fat , pynt osv, slik at alt er klart. Holder på å lese meg igjennom alle tidligere tråder om koldtbord og har nå en ide om hva jeg skal ha. Liten bryllupsfest - tips til underholdning og pynting. Lastet opp av Torgets Lille KjøkkenFilm som.


For når jeg først hadde bestemt meg for å lage alt selv. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Roastbiff er det flokk å legge tynne ringer av rødløk oppå itillegg til et salatblad og litt agurk-tomat ved siden av Røkt laks kan du lage eggerøre til og legge på hver sin side av samme fat og pynte med gressløk og salat blad og sitronbåter. Jeg fikk til å delamme.


Fødte barn år etter operasjonen. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de høres ut som. Mengdeberegning avhenger av hvor stort koldtbord du har og mengde kjøtt og fisk avhenger av tilbehøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg