tirsdag 12. november 2019

Ramme 70x100 ikea

Fraktfritt over 3kr. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Se julegavetipsene våre for store og små.


Ramme 70x100 ikea

Se alle IKEA Family-tilbud. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Fotorammer - 70x1cm. Har du et virkelig stort bilde, plakat eller forstørrelse som du vil ramme inn?


Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm-rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer. Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit. Not included in discounts and deals Levering.


Normal leveringstid er 2-arbeidsdager. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Hvis du ikke ønsker at bore hul i væggen til en store ramme , er det dekorativt at have den stående på en reol eller skænk med støtte op af væggen.


Vi er e-mærket E-mærket er din garanti for en sikker handel. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. PH-neutral passepartout. Misfarver ikke motivet. Ved vægmontering: suppler med FIXA beslag.


Kan også bruges uden passepartout, så der er plads til et større billede. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Flere farger og størrelser på desenio.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Kjøp billige rammer på Desenio. Våre 70x1cm- rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer. Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil. Vi er veldig opptatt av at alle våre kunder skal finne det de liker, og derfor har vi i denne kategorien samlet en rekke forskjellige designrammer i størrelsen 100x1cm. En stor ramme tiltrekker ofte folks oppmerksomhet og derfor er det selvfølgelig viktig at du blir fornøyd med rammen, og føler at den virkelig passer inn hos deg.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Bruk faktum, kjøkken er nødvendig del av hus.


Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne! Har du et rigtig stort billede eller poster, du gerne vil indramme? Så har du selvfølgelig brug for en stor ramme ! Sølvfarget metallramme, 70x1Sølvfarget metallramme som passer til plakater på 70x1cm. Vores 70x1cm-rammer hører til blandt nogle af de største i vores sortiment, og de findes i flere forskellige farver, stilarter og materialer. Våre sølvfargede metallrammer har en tynn og elegant profil, og de ligger vakkert mot veggen.


Denne rammen er utstyrt med pleksiglass, som er et lett, slitesterkt og uknuselig materiale. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. Den klassiske ramme 70x1findes i sort og hvid i træ samt gul sølv og kobber i aluminium. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber.


Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg