torsdag 7. november 2019

Tallerken melamin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Flotte tallerkener og suppeskåler. Med vårt brede utvalg av servise kan du servere alt fra frokostblanding til deilige og delikate middagsretter. Finn skåler, asjetter, tallerkener , dype tallerkener og boller hos oss.


IGJEN Design Letters Skål 3-Pack, Grønn. Tallerkener er nyttige til mer enn bare å servere mat på. De gir også spisebordet en personlig vri. Vi leverer alt fra kopper og skåler til forskjellige typer fat.


De er yderst velegnet ombord på båden, i sommerhuset eller i campingvognen.

Rice servise består av et godt utvalg av tallerkener , kopper, skåler og lunsjtallerkener. Noe av det som kjennetegner Rice er de mange fargene og det lekne designet. Limegrønn tallerken , Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig.


Designet for hele familien, for en fargerik borddekning! Passer for varm og kald mat inkl supper og lignende. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.


Velger du servise i melamin eller plast er du også sikret mot knuste kopper og tallerkener. Europris har mange ulike sett med fine, sommerlige motiver som pynter opp på bordet. Med små barn på besøk, eller om du skal dekke til bursdag, er melamin et praktisk alternativ til engangsservise.


Melamin som barneservise - Dekk til fest for barn. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Finn tilbud på 1produkter fra Rice, Done By Deer, Bloomingville og mye mer. En 6-pakning med fine tallerkener fra Rice. Perfekt å ta med seg ut på tur, eller dekke på med hjemme.

En stilig og holdbar rektangulær tallerken av melamin fra Rice. Praktisk og fin for både store og små, hjemme og på piknik. Velg mellom mange fine og herlige design. Flat tallerken i melamin med nydelig motiv av blomsterbarna fra Elsa Beskow.


Barnetallerkenen har en sklisikker silikonlist under og passer både til varm og kald mat. Produktet er laget i melamin. Flott melamin barnetallerken med søte motiver, som med sikkerhet vil gjøre spisetiden mer interessant. Sebra melaminservice er nesten uknuselig, og kan vaskes i oppvaskmaskinen, og er selvfølgelig helt fritt for farlige stoffer.


Denne tallerkenen er praktisk inndelt i fire ulike rom, slik at du enkelt kan legge ulik mat i ulikt rom. Ulike stiler og prisklasser. Vi har også leker og kalkmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg