fredag 29. november 2019

Pro emalj

Finn laveste nettpris her. Sensodyne tannkrem anbefales av norske tannleger mot ising i tennene og beskyttelse mot syreskade. Høy fluortilgjengelighet hjelper til med å reminalisere tannemaljen.


Pro emalj

Smak av mint og vanilje. Mye mat og drikke inneholder syrer som mykner emaljen på tennene. Når emaljen først er myk har den lettere for å slites av når du pusser tennene.


Med tid kan dette medføre et betydelig tap av emalje, dette kalles syreskade. Syror i kosten kan mjukgöra den skyddande ytan av tanden och göra den mer sårbar för slitage med tiden. Hjælper med at forstærke tandemaljen og gør den mindre følsom for syrer. Beskytter mod isninger i tænderne, som kan være et tegn på erosioner. Pro Emalj er en tannkrem som er spesielt utviklet for å hjelpe til med å beskytte mot erosjon.


Pro emalj

Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Pro-Emalj er pH-neutral og mild mod emaljen. H-neutral och mild formula som hjälper till att stärka tandemaljen och gör dem mindre känsliga för syror. Skyddar mot ilningar och karies i tänderna. GSK är ett av världens ledande forskande hälso- och läkemedelsföretag.


Målet är att forska fram och utveckla mediciner som bidrar till att människor kan vara. Den styrker tannemaljen, noe som gjør den mindre følsom ovenfor syrer. PRO-EMALJ hjälper till att skydda dina tänder från effekterna av syraangrepp. Utan konserveringsmedel.


Etterlater munnen med en frisk ren følelse. Tannkremen styrker tannemaljen, noe som gjør den mindre følsom ovenfor syrer. Sensodyne gir deg tannkrem som er spesielt godt egnet ved følsomme tenner og ising i tennene. For å minske plagene effektivt, anbefales det tannpuss ganger daglig med en myk tannbørste påført Sensodyne.


Om smertene skyldes svekket emalje, så kan varianten Pro-emalj anbefales. PulsApoteket Skøyen AS org. Statens Legemiddelverk. Sensodyne pro emalj er spesielt utviklet for å hjelpe til med å beskytte mot erosjoner og forsterke tannemaljen. Pro emalj er pH-nøytral og mild mot emaljen.


Pro emalj

Gum Solobørste 3blister NOK 200. Pro -Expert Crossaction NOK 200. Hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör. Det betyder også, at tandpastaen er velegnet til dig med følsomme tænder.


Sensodyne Pro-emalj er pH-neutral hvilket betyder, at den er meget mild mod emaljen på tænderne. Indtast din e-mailadresse nedenfor, så sender vi dine loginoplysninger til dig. Produkter utvecklade för målning av träfasader.


I vår mat och dryck finns syra som sliter på tänderna och som kan göra den skyddande ytan mer sårbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg