fredag 15. november 2019

Refleksfolie

M Scotchlite selvklebende refleksfolie - DG­ En noe mykere DG-folie enn 40xx-serien. Pris oppgitt pr løpemeter. I utgangspunktet laget for å feste på kjøretøy, men egner seg for mange bruksområder. Vores refleksfolie er i højeste kvalitet og giver stor refleks selv i dårlig sigtbarhed. Den glatte overflade og fleksibilitet sikre en nem montering.


Refleksfolie

Alle priser i skiltbutikken er oppgitt inkludert mva. Produkter kan avvike noe fra bilder. Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål.


Med produktet mener vi skiltplate og tilhørende refleksfolie. For tekniske krav utover garantitiden vises det til håndbok R6Drift og vedlikehol samt inngåtte kontrakter. Fabrikknytt kjøretøy, som er EF-typegodkjent og importert av privatpersoner, må du framstille for identitetskontroll og levere inn COC. Unngå ulykker i mørket ved å bruke refleks!


Refleksfolie

Bruk av refleks fjerner nesten helt risikoen for en ulykke. Selvklæbende refleksfolie i metermål. Beregnet til montage på plane flader, og kan ikke formes. G Refleksfolie godkjent etter ny standard for blant annet trafikk merking. Til bruk ved merking av spesielle objekter som containere, hjørner, framspring, bommer o. En velegnet folie til alle opgaver, hvor der er brug for et reflekterende materiale.


MS Steinsprut FGG Kl. AR Offentlige veiarbeidsskilt Refleksfolie Kl. Se ideen til Spøkelser av refleksfolie og følg veiledningen som er gratis.


Refleksfolie

Graphtec knive til Refleksfolie 45º, offset 0. Erstatnings kniver av høy kvalitet til Refleksfolie eller tekstilfolie. Godkjente og sertifiserte refleks, refleksvester og refleksprodukter. Vil du til nettbutikken trykker du her. Hvis ikke sendes du videre til vår hovedside om få.


Reflekterende selvklæbende folie til inden- og udendørs brug. LAST NED PRODUKTDATABLAD. Klasse og refleksfolie benyttes.


Refleksfolie

Ikke-metallisert, mikroprismatisk refleksfolie , beregnet for produksjon av ikke-kritiske trafikkskilt (som parkering forbudt, handikappskilt eller skilt for begrenset parkering), og for kommersiell vertikal skilting. Asset tags i refleksfolie sitter godt på underlaget og vil gå istykker dersom noen prøver å fjerne dem. Dekalene egner seg for bruk til utendørs og innendørs merking og tyverimerking av alt med en overflate i plast, stål og lignende materialer. Det finnes også bildekor i refleksfolie , som gjør bil og logo synlig i mørket.


Digitaltrykk sørger for at du får mye igjen for din annonsering. Logo, nettadresse, telefonnummer og produktinformasjon får en unik og rimelig eksponering gjennom bildekor og bilreklame. Nonbye hjelper alle typer virksomheter med å skape sterke visuelle uttrykt med høy synlighet.


Vi er din totalleverandør og Nordens største på vårt felt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg