mandag 18. november 2019

Spælsauskinn

Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. Passer perfekt som interiør, pynt eller sitteunderlag. Saueskinn av spælsau fra Færøyene. Alle saueskinnene er unike.


Ingen skinn er farget - det du ser er spælsauens naturlige farger.

Lune saueskinn til dekorasjon og hygge. Egner seg på stoler, sofa og gulv, så lenge underlaget er tørt. For langhåret skinn av spælsau anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels.


Spælsauskinn i alle farger. Norsk pelssau fra kr. Ullen er småkrøllet og finnes i ulike grånyanser. Skinn av Dalasau og andre raser fra kr.


Et saueskinn er alltid en hyggelig gave å få og ikke minst en god gaveidè til de som har det meste.

Hadeland Landhandel finnes i trivelige lokaler ved Meieritråkket i Gran sentrum. Staselig skinn i naturfarget gammelnorsk spælesau. Finnes i grånyanser, honningfarget, sauesvart og hvit. Spør oss gjerne om det du måtte lure på. Vi har en øko gård i utkanten avLyngdal nær.


Vil du handle varer utenom nettbutikken så ordner vi det. Noen sendes til slakt hver høst, og skinnene blir sendt videre til Granberg, et garveri som vi er så heldige å ha i distriktet vårt. Disse lammene er det så mye skitt på at det blir hygienetrekk og slakta må gå inn i varestrømmer som varmebehandles. I dag med ein årsproduksjon på over 70. Sauen Snøfte er laga av norsk spælsauskinn.


Hovudet er av ullboucle, fylt med grå ull. Dette for å skape meir liv i ansiktet. Kroppen er fylt med syntetisk matr. Pelsen er lys, med grå flekkar her og der. Det kan være aktuelt å ta pelssauskinn etter denne datoen dersom behovet ikke er dekt.


Det er behov for svært avgrensa mengder med skinn fra farga spælsau og. I tillegg har vi noen gotlandsskinn.

Skinnene er store, varme og kompakte. Pris og størrelse står under hvert bilde. Kan sendes over hele Norge. Frakt kr 14- kommer i tillegg. Ta kontakt om du har spørsmål.


I travle perioder kan vi ha liten mulighet til å betjene telefonen, og da er det fint om du sender sms eller en e-post, enten via. Sist sommer var dronning Margrethe og prins Henrik på besøk. Dronningen er som kjent svært arkeologisk interessert, og ville ta utgravingene i øyesyn. Kjeld overrakte henne et spælsauskinn fra Hjelm (garva hos Granberg i Ølen). Prinsen var derimot mer interessert i sauene som gikk der, og bestilte øyeblikkelig et slakt til høsten.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. LD) Kvaliteten blir best når dyra slaktes tidlig i sesongen. Farga spælsauskinn kr 222-.


Type skinn må opplyses om ved innmelding. Slaktes med ull og får hygienetrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg