tirsdag 19. november 2019

Våtromsmaling fargekart

Med våtromsmaling får du helt vanntette og slitesterke flater i vannutsatte rom. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Mer enn et fargekart.


Våtromsmaling fargekart

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Velg rom og lek med våre nye farger!


Våtromsmaling er vannavvisende og inneholder sopphindrende midler. Våtromssystemet, som består av tapet, grunning og maling, er klassifisert som vanntett (i Sverige). Det åpner for bruk der vann har direkte kontakt med veggen. Løsningen anbefales til alle typer vegger: puss, betong, gipsplater. La deg inspirere av disse vakre baderommene.


Våtromsmaling fargekart

Unike og lekre baderom 1. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. JOTUN VÅTROMSSYSTEM er godkjent. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye. Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. Dette kan brukes både i taket og på veggen, og også i dusjsonen hvis man benytter det på riktig måte.


Prismatchen gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Malingen kan brekkes i mange farger.


Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Se hvor lekkert det blir med Nordsjö Robust våtromsmaling.


Stopp en halv – med Jotuns nye LADY- fargekart. I årets nye LADY fargekart har vi hentet inspirasjon fra hele verden. Du bør alltid prøvemale fargen du ønsker. Fargevalg er ikke lett.


Velg forskjellige farger og prøv, da får du gratis frakt på neste kjøp. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk. Brukes som toppstrøk på Yunik Våtromsgrunning.


Våtromsmaling fargekart

Jotun fargekart Lady Minerals Kalkmaling. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?


Vakker, silkematt og fuktbestandig maling til bad og våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg