mandag 18. november 2019

Reinsdyrskinn til utebruk

Reinsdyrskinn til utebruk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Flotte reinsdyrskinn til dekorasjon og vannavstøtende skinn til utebruk. På denne siden finner du vårt flotte utvalg av reinsdyrskinn. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg.


Reinsdyrskinn til utebruk

På hver produktside finner du derfor inngående informasjon om hvert produkt og dets bruksområde. Hele reinsdyrskinn som er garvet. Passer perfekt til turbruk, i grillhytta eller som ekstra liggeunderlag på teltturen!


Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen. Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Spesifikasjoner: - Størrelse: Ca.


Stort utvalg og god pris på saueskinn, saueskinn-sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Impregnert reinsdyrskinn for utebruk. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Sitteunderlag i reinsdyrskinn til utebruk. Perfekt på tur, på terrassen eller i grillhytta. Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset.


Reinsdyrskinn til utebruk

Det vil si at løse underhår er fjernet. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt.


Her får du reinskinn av kalv i beste kvalitet, 1. Disse passer for innebruk og er ikke vanntette. Alle bilder i nettbutikken er ilustrasjonsbilder. Det er berre forhandlerar som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Reinen tilhører det vi kaller rørhårsdyr. Vannavvisende reinskinn til utebruk.


Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag. Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen. Bedre isolering er vanskelig å finne. Jørn Jensen Lærhandel As.


Butikk,grossist og detaljhandel. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Vi har over års erfaring med skinn og lær. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Til utebruk avbefaler vi reinsdyrskinn. Like mykt og behagelig som garvet skinn. Med moderne teknologi er det nå mulig å lage myke.


Reinsdyrskinn som er impregnert på baksiden og som tåler fukt og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg