søndag 10. november 2019

Rammer 10x15

Rammer 10x15

Her finner du et stort utvalg av rammer til bilder i størrelsen 10xcm. Våre rammer kommer i flere modeller og farger slik at alle skal kunne finne sine egne favoritter. Uansett om du leter etter en enkel eller en utsmykket ramme , finner du den hos oss. Med en vakker ramme gir du både innredning og bilde det lille ekstra.


Rammer 10x15

En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Har du flotte postkort eller fotos i klassisk størrelse, som du gerne vil indramme?


Da dette er en populær størrelse, har vi et meget bredt sortiment af disse rammer. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Liker du rammer som skiller seg ut litt? Da har du kommet helt rett – våre collagerammer finnes i mange forskjellige varianter slik at du skal kunne finne en som passer nettopp deg perfekt.


Rammer 10x15

La fantasien fly og lag fine collager av bildene dine ved hjelp av våre flotte rammer. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rammer i mange størrelser. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Lag din egen stil, mal og dekorer rammen slik du ønsker.


Det finnes passepartout i størrelser som passer. Ram inn fotografier, tegninger o. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.


Rammer 10x15

Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Har du noen gang prøvd å bytte farge på rammen for å se hvilken forskjell det gjør for motivet? Vi har rammer i mange farger. Kontroller nøye slik at rammen du kjøper fungerer der du har tenkt å ha den.


Mal og dekorer rammen slik du vil ha den. Passepartout fås i passende størrelse. Billig bilderamme for deg som vil ha en svart aluminiumsramme i 10x15. Parti og konkursvarer på nett.


Vi ligger sentralt plassert i Bergens største handlegate, Strandgaten (21). Can Can er en stilren kvalitetsramme, produsert i aluminium. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Klassiske rammer og fint presentasjonsmateriale til give aways En Fotobok er den perfekte måten å ta vare på de beste minnene dine på.


Takket være mange designs og stiler har smartphoto Fotobøker som passer for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg