fredag 15. mars 2019

Maling farge bomull

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

En gulaktig hvit tone. Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Tidløs fungerer til både Egghvit og. Den mister altså noe av sin grønne tone, mens de gylne hvittonene ser ekstra gule ut. At Egghvit og Bomull passer til alt er dessverre en myte.

R80B forteller oss at dette er en rød farge med prosent blå. I og med at det er såpass mye blått i denne fargen vet vi dermed at denne fargen vil virke mest blå, men rødheten vil gi den litt varme. Hvis det kun er én bokstav i ledd dreier fargen som en ren gul-, blå-, rød- eller grønnfarge.


I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise… for å nevne noen.


En svært anvendelig farge med andre ord. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Sist vi drev med dette hadde vi problemer med å matche fargene helt, og fikk da beskjed på Byggmakker at Bomull var standard hvitfarge på ferdigmalte lister og dører.


Vi tok fargeprøve av en ferdigmalt mdf-list to ganger, men fikk for mørk farge. Når vi så kjøpte standard Bomull matchet det 1.

Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil rødlige farger , – det vil forsterke det lilla snevet i veggfargen. Fotograf: Anne Bråtveit. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Du kan også forhøre deg om hvilke farger leverandøren kan tilby på detaljene.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Velger du da for eksempel en kritthvit farge på fasaden, vil dine ferdigmalte detaljer se gule og litt skitne ut inntil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg