mandag 25. mars 2019

Lys nille

Lys nille

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Enten du skal ha kubbelys til lysfatet, lyktene på trappa, eller lysholderne på bordet finner du kubbelys i alle høstens lekre farger hos oss! Lamper og riktig belysning er viktig for å skape en hyggelig atmosfære i hjemmet. Hos oss finner du taklamper, bordlamper, lekre lyspærer, pendler, lysslynger.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Lys opp FØRJULSTIDEN!


Kampanjeperioden gjelder 1. I lysarrangementer bør det benyttes samme type lys , fordi forskjeller i brennetid kan forekomme. Tykke lys oppleves ofte at det blir et stort hull i vekeområdet. Et lys som er tent på må aldri flyttes på.


Underlaget lyset eller lysene strå på må være rett. Har du sett vår nye hjemmeside, nille. Den er nå oppdatert med flere fine tips og ideer for deg, både i forbindelse med lys - og lysvett, interiør, strikkeoppskrifter og mye mer! Jeg er storforbruker av lys og kjøper mange lys hos - nille hvert år.


Ved juletider var jeg på - nille i Mandal og Bunkra og ble glad for de store kubbelysene, supert å kunne få kjøpt så gedigne kubbelys. Jeg kjøpte også en mengde Røde Ruglete kubbelys som jeg lurer på om Kan ha vært årsak til at det er Veldig sotete i huset nå. Dersom du opplever rennende lys kan det være for varmt i rommet eller lyset kan stå i trekk - det kan også være at lysene står skjevt.


Lys nille

Hvis så er tilfelle - stopp trekken - eller rett opp lyset eller veken. Kubbelys Kubbelys som brennes i en beholder med liten åpning på toppen fører til lite for lufttilstrømming til lyset. Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pled planter og garn. Vi har alt som trengs for å skape den rette stemningen og dekorasjonen til enhver sesong og merkedag, enten det er bursdag, konfirmasjon, dåp, Halloween, jul, påske og mye, mye mer.


Den lange, norske mørketiden er spesielt godt egnet for bruk av lys , og nordmenn er storforbrukere av den gode stemningen lys gir. Prøv vårt merke og bestselger Vie Eco med brennetidgaranti på timer. Nille har alltid gode tilbud. Her får du alt fra pynt og dekor, som lys og servietter til leker, godterier og garn. Lysene ble satt i et trekkfritt rom med lik avstan og to lys fra hver pakke ble testet.


Vi ønsker å være kundenes førstevalg på alle sesonger. Vi er best på lys -interiør og feiring. Lysslynger med mykt lys. Med lysslynger kan du skape hyggelig stemning både innendørs og utendørs. Velg mellom ensfargede, stilrene lysslynger eller lekne varianter i forskjellige farger.


Vi søker etter produkttestere! Vi kjøpte noen til jul og jeg vasker fremdeles av sot i hele huset. Vi hadde ett lys på i vinduet i stuen og det er sot helt inn i kjøkkenskapene. I tillegg har det lagt seg sot inne i macen min og det er jo ikke akkurat noe jeg kan fjerne selv.


Lys nille

LED- lys og det er gøy at Victoria- lysene fra våre butikker er med på testen - og blir best i test i sin gruppe! Det er interiørvarer, leker, snop, kort og papirvarer, lys og servietter, garn og sesongvarer. Skulle du ønske du kunne ha fint lys i hagen eller på uteplassen, men har hverken opplegg for strøm eller tid til å gjøre så mye med det? Solcellelamper og solcellebelysning er svaret!


Med solarlys kan du lyse opp gangstier, blomsterbe uteplassen, terrassen eller få på plass det lille ekstra til sommerfesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg