onsdag 6. mars 2019

Jotun lady tak

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


LADY Perfection Takmaling.

Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Malingen tørker raskt og er overmalbar etter kun én time. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Kjøp på nett eller i butikk. Den er enkel å påføre og du slipper drypp, søl og skjolder i taket.

I tillegg har den dekkgaranti. Godt grunnarbeid er viktig. Vask først med JOTUN Spesialvask før maling for å fjerne skitt og støv. Er taket uten taklister fuger du overgang mellom tak og vegg. Mørke farger på et soverom vil for eksempel kunne ha en beroligende effekt for du skal sove.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Her ser du den beiset i ett strøk og to strøk.


Vakre, hvite vegger og tak. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis, med en helt egen formulering. Se beste pris på Jotun Lady Perfection Tak (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Tak , Innendørs, 2. Jotun Takmaling Lady Perfection hvit base 3L spann Lady Perfection gir et vakkert og skjoldefritt tak.


Perfekt helmatt resultat. Enkel å påføre - uten drypp og søl.

Bruksområde: Til slette tak , som f. DAYDREAM er en dempet plommefarge som det er lett å forelske seg i. Den er en anelse luksuriøs, usedvanlig vakker og helt perfekt i rom hvor hvile og gode samtaler står i fokus. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til tak. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg