tirsdag 19. mars 2019

Malerkompaniet

Malerkompaniet

Hos oss møter du erfarne og oppdaterte medarbeidere med den kunnskapen og erfaringen du trenger for å få utført både små og store prosjekter. Vår målsettning er kvalitet samt fornøyde kunder, derfor yter vi litt ekstra hver dag. Kvalifiserte ansatte samt gode produkter garanterer dette. Alle våre ansatte er utlærte fagarbeidere.


Vi er en bedrift i stadig utvikling og jobber kontinuerlig med å oppdatere og videreutdanne oss. Vi går ikke kompromis med kvaliteten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi teller i dag ansatte, hvorav gutter og jenter er ute i produksjon. Våre hovedsatsningsområder er tak- og fasadearbeider for private sameier og borettslag, og offentlige oppdragsgivere.


Malercompagniet Oslo AS. PMpå Hunsfos Vi er med på å forvandle papirfabrikken til noe meget spesielt og unikt. Vi har tatt del i det meste av male-og gulvarbeider på Hunsfos. De har i mange år vært med å støtte det laget i den øverste divisjonen i byen helt fra TIK-tiden. Mengden innskudd har vært i varierende former helt fra reklame til sesongkort.


Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Jorunn har mange års erfaring innen malerfaget og har vært aktiv i søken.


Mesterfarge er Norges største malermesterkjede. Vi dekker hele landet med våre 1medlemmer. En meget seriøs og dyktig bedrift. Har kun positive ting å si om folkene og jobben som er utført. Riktig pris for godt arbeid.


Malerkompaniet

Små korrigeringer sett under sluttbefaring ble raskt rettet opp. Digitale fargemålere 2. Robert har jobber oppført på profilen. Klar for mer ansvar og større oppgaver? Nettsider utviklet av Xmedia.


Vi utfører tjenester innen malerarbei tapetsering, gulvbelegg og tepper. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Byggmester Bugge AS har mer enn års erfaring innen nybygg, tilbygg, rehabilitering, restaurering og serviceoppdrag.


Malerkompaniet

Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. Som rørlegger i Trondheim har vi lang erfaring med modernisering av bad og kjøkken. Våre rørleggere har lang erfaring innen bolig, modernisering og service. Generel information I vores netbutik kan du købe maling og alt til faget hørende værktøj og hjælpemidler, men kun i de bedste kvaliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg