fredag 22. mars 2019

Sky interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Sky Interior tilbyr interiør , kalk maling og møbler, og vi har også gleden av å kunne tilby våre kunder interiørkonsultasjoner med vår Interiørkonsulent.


Vi tar både små og store oppdrag for private hjem og mindre bedrifter. Bor du i Bergen, Askøy eller på Sotra, og ønsker du et homeparty?

Sky Interior er alltid på jakt etter lekre og spennende produkter fra eksisterende, og framtidige leverandører. Så det er bare til å sende oss en mail hvis det er noe du er på jakt etter, eller har et godt tips, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe til. En mere behagelig passageroplevelse, og mindre forurening af miljøet. Se, hvorfor Sky-interiør gør det endnu bedre at flyve med os.


Ta gjerne kontakt med oss. Hvis du ikke får kontakt pr. Sky er en veldig komfortabel sofa som passer til alle rom.


Den har topp egenskaper som sittemøbel og som sovemøbel med pocketfjærer som gir meget god sitte- og liggekomfort.

Veldig enkel å gjøre om til sovesofa, med oppbevaring under. Betina var drevet av en fascinasjon for Nordisk stil og levemåte, og hun deler nå sin lidenskap for kreative løsninger i hjemmet med mennesker i hele verden. I dag har Bloomingville vokst til å bli én av de største merkene innen interiør. Korn Interiør - forkjærlighet for den nordiske stilen.


Min Sky bruker cookies på sine nettsider til bl. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies. Barstol Sky med sort eller brunt sete i skinnimitasjon og krommet understell med høyderegulering og forstøtte. Stolen kan justeres med lift i høyde intervallet – cm. Kan derfor brukes til høye bord(1cm) og til kjøkkenøyer der høyden til vanlig ligger på cm.


Vi hos glassoginterior. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Vi er forhandler av danske VIPP. Selvklebende speil i lett akryl-kvalitet formet som en sky.


Passer fint på barnerommmet, bare å klistre rett på veggen. Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Så kontakt oss for pristilbud her.


Her er noen eksempler på forskjellige interiørløsninger.

Jeg liker kontraster, og gjerne en miks av gammelt og nytt. Flott velourgardin av god kvalitet, med 15cm høyt rynkehode. Gardinen er fòret så den er lystett, og har ikke synlige sømmer nede eller i sidene. Pute Sky - En myk og herlig pute formet som en sky fra Bloomingville. Denne blir en søt favoritt på barnerommet!


Her vil du finne noen kjente og kjære merkevarer samt noen nye spennende. Intervisjon AS driver glassoginterior. Flow Interiør er en interiørbutikk lokalisert på Kjelsås i Oslo og på nett.


Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg