mandag 4. mars 2019

Infra grunning

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Infra oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk.


Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Beckers har en sperregrunn fullt på høyde med Jotun, men har ikke turt å gi noen garanti før nå, når de ser at Jotun tør med et litt dårligere produkt. Grunning hvit 3l Harmoni.


Har brukt både til vegg, tak og vinduskarmer (olje). Nå holder vi på med oppussing av stuen i vårt nye hus, og kjøpte all maling på OBS, siden det var noen veldig få kroner å spare, og de var nærmest. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film.


Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.


Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Den er overmalbar etter kun noen få timer, og du klarer strøk på samme dagen. Residence aqua, er en vanntynnet maling, laget av Gjøco. Gjøco produktene kontra Infra produktene er så i si helt like, eneste forkjellen er embalasjen.


Kledningen må være tørr når du begynner å male eller beise. Unngå å male eller beise i fuktig vær. Bruk pensel og rull av god kvalitet.


Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av for eksempel sot, nikotin og andre fargestoffer. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ja, det finner du på Maxbo. PRODUKTDATABLAD GJØCO FYLLSTOFF DEL C TEKNISKE DATA Dato, revidert: 02. Om man gjør bra og rett forarbeid skal den iallefall holde opptil år. Da er det å vaske med kraftvask. Samt, har det flasset noen plass, bør du skrape det ned med stålbørste, samt å grunne det med en grunning.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet. Jotun Kvist- og Sperregrunning er en vanntynnet, sperrende og isolerende grunning basert på modifisert epoksyharpiks til innendørs bruk.


Scanox Meny Hovedmeny. De sier att Jotun kvist og sperregrunning og Infra sperregunning er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg