torsdag 7. mars 2019

Skjærelinjal

Skjærelinjal

Skjærelinjal 15x60cm. Det er ikke godt nok med øyemål når du syr. Det blir for skjevt eller kommer feil ut den ene eller andre veien. Til skjæring av plakater, tape, bannere og annet materiell er det viktig å ha en rett og god skjærelinjal.


Victor Bar linjalene gir god beskyttelse, samtidig som de gir smarte lengder som gjør det lettere å skjære klassiske formater. Antiskli belegget sørger for at den ikke beveger på seg på alle typer overflater. En skjærelinjal er ofte av metall og brukes særlig når en skal lage rette kutt i papir og kartong. LappeLiseS Quiltestue er en butikk som selger stoffer til lappeteknikk og klær.


Vi selger Janome symaskiner og sytilbehør. Med beskyttelseskant og gummilist som er slisset inn på underside, som gir kuttekanten direkte kontakt med underlaget. Vinkelanlegg til skjærelinjal. Forventet inn på lager: Ubekreftet. Fleksibel og bøyelig skjærelinjal av plast med millimeterinndeling.


Skjærelinjal

Spesifikasjoner Redskaper, sakser og kniver. Hvordan løser du kreative oppgaver. KAPA har satt standarden for lettvektsplater i over år.


Produktene kjennetegnes ved sin brukervennlighet, fornuftige pris og høye kvalitet. Lett linjal i aluminium for bruk på teppestativ, paternoster eller rett på gulvet. Med spor for universalkniv, teppeskjærer og elektriske teppeskjærere. Unikt Design for Presisjons Kutting Av De Fleste Medier og Materialer, Inklusive Kapaplater og Plastplater m. Med Anti-skli funksjon og skjærekant i stål.


Skjærelinjal

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other. Dykk ned i englenes historie og finn inspirasjon fra f. Klaravik er en nettauksjon av verktøy, maskiner og nyttekjøretøy fra Norges største virksomheter. Heather Galler til hvordan dere kan arbeide. NETTBUTIKK med stort utvalg av kvalitetsstoffer og tilbehør til quilting og lappeteknikk (patchwork).


Fast frakt og rask levering! Alle priser vises eks. Vi tar forbehold om eventuelle feil når det gjelder pris og lager Er du kunde så logg inn for å se dine priser. Har du ikke brukernavn.


Square Me Up Ruler uses 10in squares to make 4in finished size half-square triangles. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.


KeenCut Javelin Integra er en serie med ultrapresise skjæreapparat. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Linjaler og passere på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg