mandag 25. mars 2019

Jotun front

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En mørk, gulaktig grå tone.

Denne gråtonen inngår i våre mest populære farger. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Dette fordi Jotun spesiallager farger som er tilpasset innholdet i Jotuns egne produkter. Når man blander Jotuns farger i andre produkter kan fargeavvik derfor oppstå. Velkommen til Jotun Fargechips! Logg inn med ditt Jotun kundenummer og passord.


Bomull kan oppleves som litt ekstra gul sammen med Bergknatt og Aske, men de er så mørke at ikke sikkert at du opplever det som noe problem.

Her er kjøkkenveggene i front malt med den nye LADY Wonderwall – som nå er enda mattere – og like robust som før! Jordnær og lun – og eksotisk! Oppdagelsesreiser gir opplevelser som endrer oss. De sender oss tilbake til hverdagen med ferske minner, nye perspektiver og selvinnsikt.


Malingen Jotun DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør sørger for at du får et vakkert resultat. Ikke bare når døren er nymalt, men i lang tid fremover. Og det er jo viktig når du nå henter frem håndverkeren i deg.


Se etter dette spannet i butikken, så kan døren din være et smykke lenge. Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. I tillegg har Jotun agenter, avdelingskontor og distributører i mer enn land. Vær oppperksom på at det for ulike produksjonsnummer av dette produktet kan forekomme fargeforskjeller.


Bergknatt fra Jotun er en mørk nøytral gråfarge, som er lekker til kritthvite lister. For to år siden så jeg fargen for første gang på Instagram, og visste med det samme hvilken farge stuen skulle males i. Beckers Front Helmatt er en vanntynnbar maling som gir et helmatt, elegant utseende på malt eller umalt treverk utendørs. Malingen har svært god holdbarhet og holder fargen i mange år.


When you choose our paintings, we promise that the paint colour will match the colour you selected from one of our colour charts or Jotun Colour Centre.

Pusset mur – ikke tidligere malt Tidligere malt grunnmur Tidligere malt mur hvor malingen flasser Betong. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd. Har du glemt kontoen din?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg