tirsdag 19. mars 2019

Jotun gelcoat fargekart

Jotun gelcoat fargekart

Se våre produkter og farger for båt. Her kan du se hvordan du gir nytt liv til gelcoat på båten din. Disse har hvert sitt bruksområde. Den ene er en ultralett sparkel for større reparasjoner, en finishingsparkel for mindre reparasjoner og en glatt finish, og en epoksysparkel for punktreparasjon.


Etter en lang vinterlagring er det ikke bare bunnstoffet som skal på, også resten av båten skal få sitt. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Jotun båtpleieprodukter hjelper deg.


Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Jotun gelcoat fargekart

Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Det er derfor mulig å reparere vertikale flater uten å tape over det skadde stedet. Gelcoat er ikke epoxy-kompatibel. Sparkelen er pakket i en 100g boks.


Herder følger med hver boks. Jeg fikk også et tlf. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Få konkrete tips til fargekombinasjoner for ditt hus og bli din egen fargeekspert. I vårt digitale fargekart kan du nå få fargeråd til hele huset på sekundet! For maling og utfylling av overflateskader i gelcoatlaget. Ikke pearl pink på det fargekartet.


Nye malingskvaliteter. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Har behov for å lappe en støpefeil i gecoaten.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW. Bestill blant våre fargekart for innemilj. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Og spør du etter fargekart så ser BT-ekspeditøren bare dumt på deg.


Easygloss er lett å påføre med pensel eller rull. Kjøp JOTUN ALKYD TOPCOAT EASYGLOSS PHEONIX GREY LITER online hos BAUHAUS. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. I tillegg gir du muren optimal beskyttelse mot fukt og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg